Search for content, post, videos

Cum eviti sa fii tras/trasa in piept cand iti cauti partenerul online

A cunoaste pe cineva pe internet si in viata reala sunt doua procese total diferite, care respecta reguli diferite. In ambele situatii poti sa fii tras in piept de catre partenerul gasit, mai ales daca l-ai cunoscut online. Iata cum poti preveni o deziluzie cauzata de neseriozitate iubitului cunoscut pe internet!
Pozele de profil, statusurile, fonturile folosite, setarile privind confidentialitatea si accesibilitatea datelor tale sunt doar cateva dintre numeroasele etape care trebuie parcurse pentru a avea un profil demn de aratat si atragator pe o retea sociala. Odata ce le ai, sansele de a cunoaste pe cineva pe internet sunt mai mari. Totodata, cu cat profilul tau te reprezinta mai bine (fara a divulga informatii personale sau a arata poze deocheata), cu atat vei atrage mai usor persoanele potrivite tie. Totusi, mai mult decat se intampla in viata reala, in online risti sa fii tras/a in piept de oameni care, doar aparent, sunt partenerii ideali.

Iata cum poti preveni astfel de deziluzii!

Mai putine cuvinte

Cand scrii pe profilul tau, mai ales la informatii despre tine, gandeste-te ce-ti trezeste tie interesul cand te uiti pe profilurile altor persoane. Cu siguranta nu stai sa citesti o deschiere kilometrica. Astfel ca incearca sa rezumi informatiile la putine cuvinte. In felul acesta nici nu risti sa dezvalui prea mult, vei lasa portia la intrebari si, mai ales, nu vei plictisi.

Fii sincer/a in prezentarea propriei persoane

Oamenii au tendinta de a-si pune pe net cele mai reusite si retusate poze cu ei. Insa nu obtii nimic daca pui o poza cu tine de acum cinci ani, in care esti tras/a prin inel, in timp ce tu ai deja burtica. Incearca sa te prezinti in folografii din unghiuri bune, aratand cum esti in realitate. Nu are niciun rost sa maschezi, caci oamenii vor afla! Cu cat imaginea ta este mai naturala, asadar reala, cu atat vei atrage oameni care te plac asa cum esti!

Nu da niciodata bani!

Orice ar fi, oricine iti cere, indiferent cate ore ati petrecut vorbind online si ce momente feerice ati petrecut cu laptopurile in brate, nu „imprumuta” niciodata bani partenerului cunoscut online. Se intampla adesea sa nu mai primesti banii imprumutati de la oameni apropiati pe care ii stii in viata reala, daramite de la cei carora nu le vezi decat statusurile si pozele pe monitor.

Fii amabil/a

In viata reala, nu te intorci cu spatele la o persoana care te plictiseste cu povestirile sale. Acest lucru este echivalentul, in mediul online, cu neraspunsul la mesaje, dupa ce ai sustinut o conversatie. Si in mediul virtual sunt unele reguli de bune maniere care trebuie respectate. Mai mult, poti sa excluzi rapid persoanele neserioase din grupul tau de interes daca iti fac figura sa te lase cu „vorba”/„mesajul” in vant si sa paraseasca conversatia fara niciun motiv. Astfel te poti feri de neseriosi!

Sa nu ai asteptari prea mai si prea repede!

Asa cum ne facem sperante in viata reala, in relatiile sentimentale, la fel de usor ne facem sperante si din „relatiile” dezvoltate online. Insa, in astfel de cazuri, precautia trebuie sa fie si mai mare, pentru ca un om nimic se poate ascunde foarte usor si sa apara, in fata monitorului, un mare caracter. Aparentele sunt si mai inselatoare in online decat in viata de zi cu zi. Astfel ca trebuie sa ai o anumita retinere, sa fii precaut/a in a te deschide total in fata partenerei/partenerului online, de la care nu trebuie sa astepti multe in schimb. Cu cat asteptarile si sperantele sunt mai mari, cu atat dezamagirea va fi mai mare!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *