Search for content, post, videos

Cum este sexul la 50 de ani si dupa

Viata sexuala a fiecarui individ este dictata intr-o masura destul de mare de varsta biologica a acestuia. Sexul la 50 de ani si dupa este influentat in cea mai mare parte de starea fizica si psihica a fiecarui individ.
Asadar, daca pana la 20 de ani, din punct de vedere hormonal, atat femeile cat si barbatii sunt foarte activi, canalizandu-se catre experimentare sexuala, la 50 de ani si dupa totul capata o alta conotatie.

Cum este sexul la 50 de ani si dupa

Sexologii sustin ca la 50 de ani viata sexuala ar trebui sa fie armonioasa si echilibrata datorita faptului ca pana la aceasta varsta fiecare om a experimentat destul din punct de vedere sexual.

Mai mult decat atat, se pare ca varsta de 50 de ani este perfecta pentru fiecare individ din punct de vedere al placerii pe care stie ca doreste sa o obtina prin sex. Mai concret, la 50 de ani fiecare persoana isi cunoaste foarte bine corpul din punct de vedere sexual si stie ce vrea sa obtina, sa ofere si cum sa faca aceste lucruri.

Dupa 50 de ani insa, schimbarile hormonale au un cuvant greu de spus in ceea ce priveste sexul. Asadar, odata cu aparitia andropauzei si menopauzei, viata sexuala are oarecum de suferit. Astfel, femeile pierd din pofta de a face sex iar barbatii au nevoie de stimulare mult mai puternica pentru a avea chef de sex.

Cu toate acestea, cercetari recente au aratat ca dupa 50 de ani viata sexuala poate fi foarte pestrita, avand in vedere ca multi oameni aleg sa experimenteze lucruri noi tocmai de la 50 de ani incolo.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *