Search for content, post, videos

Cum este influentata compatibilitatea in cuplu de numele partenerilor

Compatibilitatea in cuplu depinde de varsta, de educatie, de stil de viata si multi alti factori si nici prin gand nu ne-ar fi trecut ca mai depinde si de numele partenerilor.

 Totusi, in opinia lui Sharon Lynn Wyeth, parintele stiintei numelor, prima vocala din numele unei persoane determina stilul acesteia de comunicare, mai cu seama in cuplu.

 Asadar, daca doua persoane au prima vocala din nume diferita, le va fi mai greu sa se inteleaga.

 Sharon Lynn Wyeth a explicat compatibilitatea in cuplu in baza numelui examinand cazul Brad Pitt-Jennifer Aniston – Angelina Jolie. Este posibil ca mariajul lui Pitt cu Aniston sa fi avut oricum sanse minime de reusita?

 Ei bine, in opinia creatorului stiintei numelui, da. Prima vocala din numele lui Jennifer Aniston este “e”, fapt ce indica o personalitate axata pe emotii, in timp ce prima vocala din numele lui Brad Pitt este “a”, fapt corelat cu o personalitate axata pe munca, cu un om care mai intai isi termina treburile profesionale inainte de a se concentra pe relatia intima cu partenerul.

 Pe de alta parte, prima vocala a actualei sotii a lui Pitt este tot “a”, fapt ce indica o asemanarea intre personalitatea Angelinei Jolie si a lui Brad. Prin urmare, cuplul Jolie-Pitt este un clar exemplu de “asa da” din punct de vedere al compatibilitatii in functie de nume, atrage atentia Sharon Lynn Wyeth.

Cat de mult va dura relatia ta, in functie de diferenta de varsta

 Totusi, parintele stiintei numelui spune ca daca primele vocale din nume difera, nu inseamna neaparat ca relatia este sortita esecului, ci doar ca va fi mai dificila comunicarea dintre cei doi parteneri. Acestia vor trebui sa depuna mult efort, chiar fara sa-si dea seama, pentru a fi cu adevarat compatibili.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *