Search for content, post, videos

Cum e cel mai indicat sa inchei o relatie

Indiferent de cauze, motive sau intamplari despartirile sunt grele pentru toata lumea. Face parte din viata si nu avem cum sa scapam de acest moment.

Chiar si cei care isi gasesc adevarata dragoste si raman impreuna toata viata neavand alti parteneri, isi gasesc sfarsitul relatiei prin incetarea din viata a unuia dintre parteneri. Insa nu vom discuta despre acest lucru in acest articol, ci despre cum sa iesi dintr-o relatie in mod civilizat pentru a nu avea probleme de imagine sau de suferit mai mult decat este necesar de pe urma unui astfel de eveniment.

In primul rand este esential sa intelegem ca un astfel de gest sau o astfel de veste trebuie data in persoana, nu prin telefon, mesaj sau e-mail. Orice alta alternativa la cea in persoana inseamna o lipsa crasa de respect si de apreciere fata de persoana care a fost pana atunci langa tine. Doar in cazuri groaznice putem vorbi de o despartire printr-o terta persoana sau alte metode, care sa te ajute sa scapi dintr-o relatie care e toxica, insa daca nu este acesta cazul va trebui s-o faci in persoana.

In al doilea rand trebuie sa exersezi sinceritatea, intrucat este cel mai bun evaluator al unei relatii care si-a gasit sfarsitul dintr-un motiv anume. Decizia este clar ca survine in urma unei analize bine pusa la punct si nu e vreo decizie egoista sau copilareasca. Cu cat mai sincera, cu atat mai bine pentru ca mesajul va fi transmis clar si receptionat clar, fara a exista vreo urma de intrebare sau indoiala.

Finalmente, mai exista si cazuri in care persoana care se afla de cealalta parte a baricadei are propria sa versiunea asupra situatiei, asa ca daca nu-ti doresti sa refaci relatia la un moment dat, nu da sperante false pentru ca s-ar putea sa faci mult rau celui cu care ti-ai impartit pana acum secrete si momente speciale.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *