Search for content, post, videos

Cum deosebesti dependenta emotionala de dragostea adevarata

Femeile sunt fiinte sensibile care daruiesc totul intr-o relatie amoroasa, insa la final au mai mult de suferit decat partenerul lor.

Multe dintre ele se complac in diverse ipostaze si situatii si manifesta o dependenta emotionala fata de partener, crezand ca asta inseamna iubirea adevarata.

Iata care este diferenta dintre cele doua stari afective:

Esti posesiva si geloasa

Putina gelozie nu strica intr-o relatie, chiar este indicata, insa atunci cand intreci limitele asta nu duce la nimic bun. Ba chiar poate strica relatia de cuplu. Gelozia exagerata se intampla mai ales atunci cand nu ai suficienta incredere in tine si crezi ca o alta femeie ti-l poate fura cu usurinta.

Simti nevoia de a-l impresiona

Atunci cand iubesti pe cineva si primesti inapoi exact ceea ce simti si tu, nu ai de ce sa incerci sa epatezi. Partenerul care tine la tine te place asa cum esti. Fie ca esti aranjata sau machiata, fie ca nu. Daca esti mereu atenta la modul in care te imbraci, vorbesti sau actionezi, de teama ca el sa nu-si faca o impresie gresita si sa te paraseasca, asta nu este o relatie adevarata.

Te speri gandul ca sunteti departe

Atunci cand pleaca pentru o zi si deja simti ca nu poti sta fara el, nu inseamna ca-l iubesti, ci ca esti dependenta de persoana respectiva.

Ai nevoia de confirmare a iubirii

Atunci cand il coplesesti cu declaratii de dragoste si simti in permanenta sa-ti declare si el acelasi lucru. Toate astea pot stica si mai rau relatia.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *