Search for content, post, videos

Cum cuceresti o femeie care te ignora

Femeile care ignora anumiti barbati nu o fac doar din cauza ca nu le plac acei barbati. Este foarte posibil ca acei barbati, de fapt, sa fie foarte pe placul femeilor care-i ignora. Mai ales daca motivele pe care le au ele nu pot fi intelese de masculi.

Potrivit ultimelor cercetari, femeile nu ignora barbatii care le curteaza din cauza faptului ca nu-i plac. Mai mult decat atat, este foarte posibil ca, in ciuda faptului ca exista ceva atractiv pentru ele in barbatii respectivi, ar putea sa aleaga sa-i ignore din motive cu adevarat neasteptate.

Si pentru a reusi sa treaca de acele bariere, barbatii ar trebui sa stie ce pot face in primul rand pentru a atrage atentia si pentru a demonstra ca pot fi parteneri ideali.

1. Nu renunta!

Este foarte probabil ca o femeie care da impresia ca nu te vrea deloc pana la urma sa cedeze presiunilor tale, chiar daca o face numai pentru a scapa de tine. Atunci este sansa ta insa trebuie sa te inarmezi bine pentru ca va cauta orice motiv sa te distruga si sa iti piara cheful de a o mai curta.

2. Nu te comporta stupid!

Daca vezi ca femeia pe care o doresti are tendinta de a te evita si de a te ignora orice ai incerca, nu recurge la metode idioate de a-i capta atentia. MEsajele siropoase pe net si cadouasele trimise nu vor avea niciun efect. Mai mult decat atat, vor face sa pari ca esti disperat.

3. Fa-o geloasa!

In acelasi timp in care flirtezi cu ea, flirteaza si cu alte femei cu care esti sigur ca-ti merge. Ideea este sa o faci pe cea dorita sa vada ca esti un barbat dezirabil de o femeie hot. Acest lucru o va face sa-si puna intrebari cu privire la propria persoana si cu privire la motivul pentru care tu nu ii mai dai atentia „cuvenita”.

4. Fa in asa fel incat sa apari in calea ei

Desi pare suna putin ciudat si ai putea fi acuzat de stalking, nu ar strica sa ii inveti taieturile zilnice si, efectiv, sa dai nas in nas cu ea unde se asteapta mai putin. Apoi depinde numai de tine daca vei „minti” ca iti place locul respectiv si ca in frecventezi destul de des, dar in alte zile decat in cele in care vine ea.

5. „Salveaz-o” dintr-o situatie neplacuta

Acest lucru functioneaza la majoritatea femeilor. Oricand ai ocazia nu ezita sa intervii pentru a o scoate dintr-o situatie care o deranjeaza, chiar daca este nevoie sa devi un pic agresiv cu alt barbat.

6. Fa-i complimente pertinente!

Daca ii spui ca arata bine, nu e de ajuns. Daca dai dovada ca esti cu adevatrat interesat de persoana ei si de ceea ce face, poti castiga batalia. Astfel, daca iti place femeia respectiva cu adevarat, ar trebui sa afli care sunt punctele in care exceleaza, pe orice plan dar mai ales pe cel profesional, si sa o lauzi pentru acest lucru.

7. Incearca sa fii irezistibil!

Daca vrei sa fii cuceritor, trebuie sa dai dovada ca ai grija de tine in primul rand. Nu spune nimeni sa te transformi peste noapte intr-un pachet de muschi, dar poti incepe sa traiesti mai sanatos. Schimbarile rapide ale corpului tau nu vor trece neobservate. Foarte impoertant totodata este sa ai un aspect foarte foarte ingrijit, mai ales cand esti in jurul femeii dorite.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *