Search for content, post, videos

Cum alegi barbatul potrivit pentru tine, in functie de culoarea ochilor. Ce secrete ascund

Inca din copilarie ni se impregneaza in minte anumite caracteristici ale oamenilor in functie de culoarea ochilor lor. Am retinut aceste caracteristici si am facut un soi de glume pe seama lor.

Totusi, parintii sau bunicii nostri care ne-au adus la cunostinta aceste detalii, nu se inselau in privinta caracteristicilor pe care le au oamenii in functie de culoarea ochilor lor.
Afla cum alegi barbatul potrivit pentru tine, in functie de culoarea ochilor si ce secrete ascund acestia:

Ochii verzi. Barbatii cu ochii verzi dau dovada de o inteligenta rara. Sunt persoane foarte ambitioase si obtin tot ce isi propun de-a lungul vietii. Foarte optimisti din fire, acestia mizeaza pe pozitivitate inainte de orice, astfel reusesc tot ce si-au propus.
Cand vine vorba despre relatii amoroase, acestia nu prea investesc timp si sentimente. Iubesc ideea de familie insa nu depun nici un fel de efort pentru a-si intemeia una.
Barbatii cu ochii verzi sunt persoane egoiste si pun binele propriu inaintea tuturor, iar sinceritatea lor lasa de dorit.

Ochii negri si caprui. Barbatii cu ochii caprui sunt cuceritori innascuti. Iubesc femeia, iubesc sexul, iubesc frumosul.
Mint foarte des, insa o fac frumos si doar pentru a obtine ceva.
Cand vine vorba despre cariera, acestia se implica foarte mult si depun foarte mult efort pentru a obtine tot ce isi doresc.
Iubesc ideea de familie si dau totul pentru a-si intemeia una. Atunci cand au copii, acestia sunt mai mult decat parinti pentru copiii lor, sunt prieteni si sprijin pentru acestia.

Ochii albastri. Barbatii cu ochii albastri dau dovada de o sinceritate rara. Foarte mult taxati pentru acest lucru si crititati. Spun verde in fata atunci cand au ceva de zis in ciuda faptului ca vor avea de suferit de pe urma sinceritatii lor.
Atunci cand vine vorba despre relatia de cuplu, barbatii cu ochii albastri dau dovada de foarte multa implicare si devotament.
Barbatilor cu ochii albastri nascuti in prima jumatate a anului nu le plac copiii, desi iubesc ideea de familie si au de cele mai multe ori relatii foarte longevive.
Barbatilor nascuti in cea de-a doua jumatate a anului le plac foarte mult copiii si de cele mai multe ori nu se opresc la unul singur. Totusi acestia nu sunt foarte fideli in relatii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *