Search for content, post, videos

Cu cate persoane se culca barbatii si femeile pe parcursul vietii

Cati barbati au fost inaintea mea? Iata intrebarea pe care, in mod inevitabil, orice femeie o aude la un moment dat in viata.

Cercetatorii britanici au tratat insa delicata problema in mod stiintific, printr-un studiu care vizeaza numarul mediu de parteneri/partenere pe care il au atat femeile, cat si barbatii.

Cercetarea citata de menhealthwizard.com arata ca barbatii se culca, in medie, cu aproximativ noua partenere, iar femeile ajung doar la jumatate din aceasta “performanta”.

Studiul realizat în Marea Britanie arata ca, pe categoria de varsta cuprinsa intre 25 şi 34, doar 17% dintre femei au declarat ca, au avut peste 10 parteneri, in timp ce 27% din barbati au dat acelasi raspuns.

La capitolul fidelitatii, femeile par a fi cele mai “credincioase”.

Atunci cand respondentii au fost intrebaţi daca au reusit sa fie fideli unui singur partener intreaga viata, 25% din femei si doar 17% dintre barbati au raspuns pozitiv.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">israelian</cite>

    toate femeile e credincioase la….biserică.În rest totul depine de ….curiozitate care e f. mare la unele femei dornice să știe ….cât mai mult și atunci….asta e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *