Search for content, post, videos

Cu cat te mentii mai atractiva, cu atat relatia ta merge mai bine

Un studiu realizat de Harris Interactive a conchis ca dragostea nu are nicio legatura cu longevitatea relatiei. Potrivit Huffington Post, ceea ce conteaza ca un cuplu sa fie fericit este felul in care femeia se pastreaza atractiva si interesanta pentru partener.

Studiul a aratat ca 78% dintre participanti au admis ca este foarte important felul in care arata partenera lor si ca atractia fizica este cel mai bun catalizator pentru relatia lor.

Studiul a mai conchis ca barbatii sunt mult mai pretentiosi in legatura cu aspectul fizic al jumatatii lor, in comparatie cu femeile. 62% din ei spun că cel mai important este chipul unei femei, in timp ce putin peste jumatate acorda aceiasi importanta si trupului.

Femeile, pe de altă parte, pun in topul atractiei chipul barbatului (50%), cu accent pe ochi, piele si buze. Pentru 39% din participantele la studiu, corpul este cel mai important.

92% din cupluri insa au recunoscut ca totul era bine atunci cand ambii se simteau bine in trupurile lor. De asemenea, 52% au declarat ca ar dori ca partenerul sa aibă mai multă grija de felul in care arata.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *