Search for content, post, videos

Critica la serviciu

La locul de munca, critica poate fi o modalitate excelenta de a invata, de a nu repeta greselile. Depinde insa cum este pusa in practica, astfel incat cei care o primesc sa nu se simta jigniti.

Cand te nemultumeste atitudinea unui coleg, vorbeste-i in particular. In fata colegilor, se va simti umilit si nu vei avea cu cine discuta.

Intr-o situatie de conflict, nu vorbi pe ocolite. Arata-i celui vizat ce nu merge in legatura cu activitatea lui si spune-i ce ar putea face diferit. E bine sa ai la indemana notite cu lucrurile care te-au deranjat si pe care celalalt le face mereu.

Fii atenta: critica doar comportamentul colegului de serviciu, nu persoana. Ajuta-l sa inteleaga corect ce-i spui si incurajeaza-l sa-si spuna parerea.

Daca tu esti cea criticata  cu siguranta, n-o sa-ti cada bine. Insa atunci cand cineva iti atrage atentia asupra greselilor tale, este bine sa analizezi ce-ti reproseaza.

Chiar daca ti se pare nedrept, asculta-i punctul de vedere si incearca sa-i explici intentia ta. Este posibil sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.Asuma-ti responsabilitatea pentru faptele tale si apara-te daca esti acuzata pe nedrept.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Nu veţi fi niciodată fericiţi sau satisfăcuţi, până când nu veţi descoperi care este dorinţa voastră profundă şi nu vă veţi dedica întreaga viaţă pentru a o împlini. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *