Search for content, post, videos

Corecteaza-ti greselile ca sa devii un amant cat mai bun

Nu, nu e cazul sa se supere cineva cand aude cuvantul “greseala”. Cu totii putem face erori in pat si cu totii le putem elimina si ne putem imbunatati “talentele” de amanti, astfel incat sa ne facem partera cat mai fericita si viata de cuplu sa mearga cat mai bine. Site-ul Menshealth.com explica ce NU se face, ca sa devii un amant fara cusur.

1. Nu intreba niciodata “ce-ti place?”

Nu conteaza daca intrebi a patra oara sau a doua sau poate chiar prima. In clipa in care pui intrebarea asta, toata magia a disparut, pur si simplu! Intrebarea jeneaza, pur si simplu, chiar daca partenera e foarte deschisa sa discute despre sex, dar in mijlocul erotismului intrebarea pare pur tehnica. Nu-si are locul, rostul, sensul. Partenera se poate simti presata sa livreze un raspuns exact, ca iubitul sa performeze in baza lui, conform indicatiilor. Asta in loc sa fii dornic sa va cunoasteti, sa va “cercetati” reciproc si sa va descoperiti in consecinta…

2. Nu-i baga limba in ureche!

In mod cu totul straniu, urechea a fost definita drept zona erogena – probabil doar din simplul motiv ca are o gaura… Asa ca barbatii au inceput si ei sa creada asta si au inceput sa “foreze” urechile femeilor. Nimic mai eronat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *