Search for content, post, videos

Conversatiile care nu le plac barbatilor si cum faci sa nu le eviti

Exista o serie de lucruri pe care iubitul tau nu ar vrea sa le auda niciodata. Asa ca, pentru a te feri de neplaceri, iata ce ar trebui sa eviti sa discuti cu el.        

Daca ii displace sa discutati despre fostii tai iubiti

In general, expertii psihologi ne sfatuiesc sa evitam astfel de discutii mai ales atunci cand relatiile sunt in stadiul incipient. Daca o faci totusi, incearca sa subliniezi partile negative din trecut pe care evident vrei sa le eviti de aceasta data.

Daca ii displace sa discutati despre ceea ce nu iti place la trupul tau

Cand te simti oarecum stanjenita si nu te simti bine in pielea ta, incearca sa ii spui ca o anume rochie nu te reprezinta sau nu iti place cum iti sta in ea decat sa-i spui „sunt grasa”. Vei evita astfel si momentele penibile si posibilele discutii incontradictoriu pe care le poti isca. Pana una alta e cu tine, ceea ce inseamna ca te place asa cum esti.

Daca ii displace sa discutati despre viitorul vostru ca si cuplu

Parca nu e niciodata momentul oportun pentru a aduce acest subiect in discutie. Barbatii isi doresc insa relatiile trainice la fel cum o faci si tu. Asteapta insa cateva luni inainte de a deschide subiectul si nu-i pune problema in mod direct. Fa-l insa sa inteleaga ceea ce vrei tu de la o relatie cat si parerea ta despre monogamie.

Daca ii displace sa discute despre telurile sale in viata

In loc sa-l intrebi inca de la inceput despre planurile sale cincinale, incearca mai degraba sa afli care ii sunt pasiunile, ce dorinte si vise are. E o discutie mult mai usor de purtat si astfel vei afla nu numai ceea ce te intereseaza, ci si multe alte lucruri importante, cunoscandu-l astfel ami bine.

Daca ii displace sa discute despre posibilitatea mutarii impreuna

E bine sa-i cunosti parerea cu privire la mutatul impreuna inainte de a pune problema in discutie. Pe urma, daca simti ca va indreptati in aceeasi directie poti incerca sa discuti cu el. Oricum, mutatul impreuna trebuie sa fie o idee dezbatuta si aleasa in mod deliberat, dupa indelunga chibzuiala si niciodata ca solutie de avarie sau din considerente financiare. Pentru a fi fericiti impreuna trebuie sa simtiti amandoi ca va doriti cu ardoare acest lucru.

Daca ii displace sa discute despre casatorie si copii

Nu-l provoca la o astfel de discutie in mod direct si nici fara a-i oferi inainte cateva indicii. Intreaba-l mai degraba despre sperantele sale de viitor, despre visele pe care le are. Daca va incepe sa-ti povesteasca unde se vede peste cativa ani si tu faci parte din aceste viziuni de viitor, poti incerca o discutie despre viitor cu el, despre mariaj si eventuali copii. Pe de alta parte, cel mai prost moment pentru a porni o astfel de discutie cu iubitul lui este la o nunta, mai ales daca este vorba de nunta unui prieten bun de-al sau. In aceasta situatie, barbatii se simt din start defensivi si nu vrei sa stii care este rezultatul unei asemenea initiative.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *