Search for content, post, videos

Condimente pentru potenta. Cum functioneaza

Condimente potenta

Cultura indiana, una dintre cele mai sexuale din lume, se mandreste cufelul in care sunt folosite condimentele, pentru a da savoare celor mai frumoase lucruri in viata. Implicit, de-a lungul timpului au fost identificate si o serie de condimente pentru potenta, unele dintre ele aflandu-se pe rafturile din bucatariile oricui, fara sa stim ca ajuta de fapt la cresterea apetitului sexual si a potentei.

Mai mult decat atat, cercetarile recente arata ca viata sexuala este dictata de multe ori de felul in care ne alimentam sica exista o serie de condimente care pot ajuta potenta.
Asadar, iata ce este indicat sa aveti mereu in casa daca doriti condimente pentru potenta: seminte de schinduf, cardamom macinat, cuisoare, chimen, ginsensg, sofran, nucsoara, usturoi si ghimbir

Cum functioneaza condimentele pentru potenta

Seminte de schinduf au un rol puternic in cresterea nivelului de testosteron, ceea ce duce la un libido mai puternic.

Cardamomul macinat are rolul de a da un val puternic de energie intregului corp si de a indeparta oboseala.

Cuisoarele au rorlul de a mari temperatura corpului si de a face ca circulatia sa fie mai rapida, irigand astfel mai bine zonele extreme.

Chimenul consine o substanta asemanatoare cu estrogenul ce stimuleaza foarte purternic centrii placerii sexuale

Ginsengul ajuta in mod direct la problemele erectile, avand in vedere ca areun riol de revigorare a sistemului nervos

Sofranul are cam aceleasi efecte ca si ginsengul si detensioneaza.

Nucsoara este unul dintre cele mai populare afrodisiace. Cercetarile recente arata ca nucsoara are un efect asemanator cu Viagra in randul barbatilor.

Usturoiu si ghimbirul au amandoi rolul de a accelera circulatia si metabolismul.Mai mult, contin substante care maresc apetitul sexual si productia de testosteron a organismului

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *