Search for content, post, videos

Concediu impreuna cu socrii? Iata ce trebuie sa faci pentru o vacanta perfecta

Pare greu, aproape imposibil de imaginat, cum ar fi sa iti petreci concediul de vara in compania socrilor. Ei, bine, vezi mai degraba partea buna a lucrurilor. Este o ocazie buna sa intaresti relatia cu ei si, in plus, ei pot avea grija de copii. Iata ce trebuie sa faci pentru a transforma vacanta care pare de cosmar intr-un adevarat succes:

1. Gaseste o motivatie
Exista, cu siguranta, un motiv pentru care sotul tau ti-a propus sa faceti aceasta iesire impreuna cu parintii lui. Vrea, probabil, sa petreceti mai mult timp impreuna, ca o mare familie, iar copiii vostri sa ii cunoasca mai bine pe bunici. Sau poate vrea, pur si simplu, sa ii scoata si pe ei putin din rutina zilnica.

2. Discutati cand faceti planul de calatorieOdata ce ai identificat scopul, planifica itinerariul in consecinta. Chiar daca esti responsabila cu stabilirea punctelor care trebuie atinse in acest concediu, cel mai bine consultati-va cu totii. In felul acesta esti sigura ca nu vei primi niciun repros ulterior. Poti afla, spre exemplu, ca soacra ta sufera de rau de mare si, in consecinta, o minicroaziera nu i-ar prinde nicidecum bine.

3. Stabileste bugetulTransportul, masa si cazarea sunt cheltuieli de baza. Exista insa si o multime de alte cheltuieli colaterale, fie ca e vorba de vizita intr-un parc de distractii sau intr-un muzeu. Stabiliti cum se imparte bugetul, cine ce plateste, astfel incat sa fie totul echitabil. In felul acesta eviti orice fel de alte discutii incomode ulterioare.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *