Search for content, post, videos

Ce lucruri incredibile este dispusa sa faca in pat si cat de perversa este, dupa mers! Citeste femeia!

Limbajul trupului ne deconspira emotiile si felul in care ne simtim in propriul corp, modul in care pasim si pozitia corpului spunand mult mai multe despre felul nostru de a fi decat ne imaginam noi.

 

Multe dintre miscarile pe care le face o femeie, zi de zi, le face in mod inconstient, nedandu-si seama ca in spatele arcuirii spatelui, a mersului mai apasat sau usor sau a incovaierii coloanei vertebrale exista emotii, pareri despre propria persoana, dar dispozitii sau indispozitii care, pana una alta, ne compum personalitate si ne definesc propriile limite.

 

Felul in care o femeie merge nu numai ca- idezvaluie personalitatea, dar si starea ei de spirit in acel moment. Daca o femeie este binedispusa, cel mai probabil va avea un ritm energic si va pasi mai repede, chiar daca in mod normal nu ii sta in fire.

 

Persoanele care au incredere in sine si curaj tind sa faca pasi mai mari decat cele care se desconsidera pe sine, al caror mers este marunt.

 

Bineinteles, atunci cand citim pozitia si mersul unei femei trebuie sa tinem cont si de incaltarile pe care le are in picioare. Pana una alta, o femeie care este obisnuita sa poarte incaltari sport, balerini sau ghete si care poarta foarte rar pantofi cu tot va avea un mers usor distorsionat cand isi va pune tocuri. Iarasi, o femeie obisnuita sa mearga mereu “la inaltime”, pe tocuri, s-ar putea sa aiba un mers saltaret cand va fi nevoita sa poarte tenisi.

 

Cu toate acestea, indiferent de incaltari, mersul unei femei spune multe despre ea, adesea mai multe decat si-ar dori ea sa dezvalui.

 

Merge pe tocuri, cu fundul inapoi

O femeie care are o postura dreapta, cu sanii inainte, fundul tras inapoi si abdomentul incordat atunci cand este pe tocuri este o femeie care-si cunoaste propria feminitate, care stie sa foloseasca in favoarea ei propria-i senzualitate si arata ca are incredere in sine chiar in momentele in care se teme de ceva, doar pentru a-si pastra aparentele. Unei astfel de femei ii place sa fie mereu in control, inclusiv in relatiile cu barbatii. Ea este dispusa adesea sa faca sex, chiar daca nu o va arata mereu. De altfel, ea va sari in pat cu barbatul pe care si-l doreste tocmai in momentul in care el se asteapta mai putin, din dorinta de a-l surprinde. Oricum, de asteptat… nu-l va lasa sa astepte mult caci o astfel de femeie are nevoie sa i se reconfirma senzualitatea periodic.

 

Merge pe tocuri cu umerii aplecati in fata

 

Femeile care merg cu umerii aplecati in fata, parca incercand sa-si ascunda bustul, sunt firi introvertite care au nevoie de rabdare, intelegere si discutii indelungate pana sa se dezvaluie pe sine. Sunt femei timide care, daca ar fi dupa ele, s-ar ascunde sub plapuma in fata oricarei situatii problematice. In acest lucru nu le face neaparat lase, caci – in ciuda primului instinct – respecta adesea principiul “Daca trebuie facut, atunci il facem”. O astfel de femeie va fi mai greu de atras intre asternuturi, dar odata acolo se va dezvlantui pana se va surprinde si pe ea insasi, nu doar pe partenerul ei.

 

Merge pe tocuri cocosata

 

Cocoasa poate fi un defect dobandit pe bancile scolii sau la locul de munca. Cu toate acestea, o femeie care este constienta ca aparenta conteaza va face tot posibilul sa si-o corecteze prin pozitia pe care o adopta, mai ales cand este incaltata cu pantofi cu toc. Insa, o femeie pe tocuri care continua sa stea cocosata arata, de fapt, o dezinvoltura fata de propria persoana, fata de starea ei de spirit si, mai ales, o indiferenta fata de parerea celor din jurul ei. Desi pozitia cocosata nu este flatanta pentru nicio femeie, ei nu-i pasa. Ea iti cunoaste bine atuurile si nu simte nevoia sa le demonstreze nimanui din jur. O astfel de femeie este autoritata, cu principii bine stabilite si foarte exigenta, dar aventurierea cand vine vorba de relatii sexuale. Este tipul de femeie pe care barbatii ar numi-o “perversa” in pat.

 

Merge cu varfurile picioarelor orientate spre exterior

 

Mai conteaza si cum calcam, iar o femeie isi da usor seama de acest lucru uitandu-se la modul in care I se deterioreaza pantofii, dar si cat de des are nevoie sa-si schimbe flecurile. Insa dincolo de faptul ca arata cat de apasat calci, mersul poate dezvalui mai multe: cum ar fi un nivel sporit de fertilitate. Acest lucru nu presupune neaparat ca acea femeie poate sau nu avea copii, ci faptul ca se apropie de acea perioada a lunii in care este cel mai fertila: de ovulatie. De altfel, s-a descoperit ca femeile calca cu varfurile picioarelor orientate mai spre exterior cand se apropie de ovulatie, instinctiv fiind mai “deschise” la procreere, dar fara a fi constiente de acest lucru.

 

Merge apasat indiferent de incaltarile pe care le poarta

 

O femeie pe care o auzi venind de la distanta, dupa pas, indiferent daca este incaltata cu pantofi cu toc sau sneakersi, este o femeie care vrea sa fie vazuta, care vrea sa fie in centrul atentiei si care, sexual, este mai libertina decat restul. Cu alte cuvinte, este mai usor de abordat si de convins in materie sexuala decat alte femeie care, chiar daca au multa incredere in propria sexualitate, sunt mai selective. Pentru o femeie care calca apasat tot timpul, criteriul de selectie in aproape orice, inclusiv relatii sentimentale si sexuale, este gradul de atentie pe care i-o acorda cealalta persoana.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *