Search for content, post, videos

Cinci semne ca relatia voastra devine serioasa: cum sa “citesti” un barbat

Cum nu poti intreba, pur si simplu, daca relatia voastra are viitor, trebuie sa te bazezi pe acele semne care indica faptul ca ce aveti impreuna devine serios.

 

Unii barbati au o retinere aproape patologica fata de relatii amoroase serioase, fata de asumarea unui angajament. Chiar si cei familiarizati cu relatiile de lunga durata sunt reticenti se vad pus in fata unui nou angajament cu o partenera relativ noua.

 

Mai mult, intrebarile care ridica problema viitorului relatiei pica aproape intotdeauna prost cand sunt puse de femeie. “Incotro ne indreptam?”, “Avem un viitor impreuna sau pot sa-mi fac singura planuri de revelion?” sunt intrebari nepotrivite de adresat aproape oricarui barbat.

 

Pe de alta parte, sa stai intr-o stare permanenta de incertitudine este dificil pentru ca nu stii daca ar trebui sau nu sa il incluzi si pe el in planurile tale de viitor, fie ele mici, fie mari (vacanta, concediu, iesiri in oras cu gasca de prieteni, mese in familie, etc). Spre norocul femeilor, exista mici indicii care arata ca barbatul este serios in relatie si ca, cel putin in viitorul apropiat, el se vede doar langa partenera lui.

 

Iata cinci semne care arata ca el pune pret pe relatia sentimentala

 

Te invita la o nunta la care el este cavaler de onoare – ai putea spune ca o invitatie la orice fel de nunta din partea lui este ceva important, dar atunci cand el are o pozitie destul de importanta in cadrul evenimentului, spre exemplu este cavaler de onoare, lucrurile se schimba. Daca el este dispus sa te prezinte ca partenera lui la o nunta destul de importanta pentru el inseamna ca se mandreste cu tine si cu relatia pe care o aveti si nu vrea sa te tina ascunsa doar in casa pentru propriile lui placeri.

 

Te invita la o cina “corporatista” – fie ca te roaga sa-l insotesti la o cina organizata de seful lui, fie ca este vorba de reuniunea anuala a firmei la care lucreaza, reuniune la care angajatii sunt incurajati sa-si aduca partenerele sau sotiile, odata ce te introduce in mediul lui de lucru este un alt semn ca relatia este serioasa, ca te considera o femeie demna de “scos in lume” care nu-i va crea probleme in fata sefului, spre exemplu. Practic, chiar daca nu o spune explicit, el te vede ca pe o femeie pe care ar vrea sa o aiba alaturi mai mult timp.

 

Este dispus sa petreci o zi “casnica” impreuna – daca el este incantat de ideea de a petrece o zi intreaga impreuna facand lucruri pe care trebuie sa le faca, nu neaparat pe care si le doreste, este clar ca te considera cu adevarat partenera lui. O astfel de zi poate include cumparaturi de masa facute impreuna impreuna, expedierea unui pachet prin posta catre mama unuia dintre voi sau alte activitati care sunt duse la bun sfarsit in doi mai degraba in relatiile serioase, cu perspective de viitor, nu doar in cele pasagere de o luna sau doua.

 

Face ceva de care ii este teama si te roaga sa il asisti – un exemplu bun poate fi urmatorul: trebuie sa i se recolteze sange pentru anumite analize si te roaga sa mergi cu el sau este racit cobza si te roaga sa-l insotesti la farmacie pentru ca nu stie exact ce sa-si ia. De regula, cand un barbat se dezvaluie ca o fiinta vulnerabila in fata unei femei, ca un om cu temeri si griji, inseamna ca are suficienta incredere in ea si ca se simte suficient de mult in largul lui incat sa o faca. Este un pas important in drumul spre o relatie serioasa, caci in fata unei femei care o considera o partida pasagera nu ar recunoaste in veci ca se teme de doctor ca un copil de patru ani.

 

Isi aminteste de primele intalniri – ocazional, propune sa mergeti intr-un local in care ati fost la inceput, cand abia va cunosteati, sau isi aminteste cu placere de anumite intamplari de la inceputurile voastre, intamplari pe care ti le spune si tie: “Iti mai aduci aminte cand am vrut sa-ti torn vin si ca desteptul am varsat pe tine? Nu mai stiam cum sa dreg busuiocul dupa…” Astfel de momente arata ca pune pret pe ce aveti si ca-i face placere sa stea alaturi de tine, ca clipele respective l-au marcat. Este un alt semn care arata ca ia relatia voastra in serios.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Fluxul abundentei curge intotdeauna catre mintile cele mai deschise, care se asteapta sa primeasca. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *