Search for content, post, videos

Chestiuni enervante la prima intalnire care-ti taie tot cheful

Prima intalnire poate fi palpitanta, plina de emotie si incitanta, sau poate fi un esec total. De altfel, in viata unei persoane sunt mai multe esecuri decat prime intalniri reusite.

Iata cele mai enervant chestiuni care pot interveni la prima intalnire si care-ti taie tot cheful de cealalta persoana!

1. Nu aveti ce discuta – dupa cinci minute de la intalnire descoperi ca nu ai ce vorbi cu celalalt. Ori este vorba de un inceput mai anevoios, ori chiar nu ai nici in clin, nici in maneca cu persoana respectiva. Incercarea moarte nu are, deci se poate depune putin efort pentru a trece peste tacerile incomode.

2. Spune ceva discutabil sau mai rau – discutia curge, radeti, beti o bere, un pahar de vin si mancati ceva delicios si, la un moment dat, celalalt spune ceva care-ti taie tot cheful, precum “Oricum femeile sunt varza la volan, in general”. Indiferent ce spune, cat de plauzibil este sau nu, replicile categorice sau cele care lasa loc de interpretari gresite sunt total contraindicate la prima intalnire.

3. Este nepoliticos cu chelnerul – Indiferent cat de dragut se comporta cu tine, la un moment dat se ia de chelner cu o atitudine agresiva din punct de vedere verbal, fapt care-ti taie toata bunadispozitia si-ti ridica numeroase semne de intrebare.

4. Arata altfel decat il stiai tu – acest lucru se intampla mai ales la intalnirile la care partenerii s-au cunoscut online sau care nu s-au vazut foarte bine prima oara cand s-au vazut (poate a fost intr-un club). Practic, descoperi ca nu arata asa cum il stiai tu, ci mai rau.

5. Incearca sa se apropie fizic cand nu exista “chimie” intre voi – mai cu seama pentru femei este teribil de enervant un barbat care face gesturi fizice de apropiere prea devreme, inainte sa existe “chimie”, dorinta si din partea ei.

6. Vorbeste de fosta – daca relatia evolueaza, este clar ca va aparea si o discutie care sa vizeze fostii parteneri si fostii iubiti, insa la prima intalnire niciun/o “fost/a” nu are ce cauta in discutie.

7. Respiratia urat mirositoare – chiar daca arata exceptional, mirosul urat provenit din ceea ce tu ai vrea, in teorie, sa saruti este un mare turn off.

8. Se imbata – nimeni nu spune ca putina bunadispozitie pe fond de bautura nu este binevenita spre finalul intalnirii, dar sa fii rupt de beat dupa primele doua ore este o problema majora la primul rendez-vous.

9. Nu-si lasa telefonul din mana – atata timp cat el nu este doctor si un pacient nu este in pericol de viata si de moarte, nu are ce sa caute cu telefonul lipit de mana si cu nasul in ecran. Poate raspunde la telefon si sa vorbeasca un minut sau sa se scuze ca trebuie sa trimita un mesaj repede, dar mai mult comunicare mobila sau virtuala in timpul primei intalniri este total contraindicata.

 

 

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *