Search for content, post, videos

Cele mai tari metode sa convingi o femeie mai in varsta sa faca sex cu tine

Majoritatea barbatilor au fantezii cu femei mai in varsta decat ei de la cele mai fragede varste. Sexul cu o femeie mai in varsta, pentru barbati, mai ales daca este vorba despre o femeie maritata, este privit precum obtinerea unui trofeu ravnit de multi. Iar acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca difernta de varsta intre partenerii sexuali ii face pe barbati sa fie mai increzatori in ei insisi si totodata, datorita faptului ca isi implinesc o fantezie, sa aiba performante sexuale la pat peste asteptarile lor.

Motivul pentru care barbatii doresc sa faca sex cu o femeie mai in varsta decat ei, de preferat mai mare cu cel putin 6-10 ani, este unul singur: organismul lor este in stare sa citeasca feromonii emanati de acest tip de femeie si in acest caz i se face pofta, efectiv, de corpul ei.

Mai ales ca femeile care sunt mai in varsta sunt considerate de subconstientul barbatului drept mai potrivite pentru a deveni mame, fata de cele tinere, neexperimentate. Totodata, barbatii sunt aproape convinsi ca femeile mai in varsta decat ei nu cauta relatii de lunga durata ci doar partide fierbinti de sex nebun.

Insa, pentru a convinge o femeie mai in varsta sa faca sex cu un barbat mai tanar, este nevoie de ceva experienta. Mai ales ca aceste femei se impart in doua categorii: cele casatorite si cele necasatorite. Asa ca, iata care sunt pasii pentru a convinge o femeie mai in varsta sa faca sex cu tine.

Daca e casatorita

In acest caz, pesii pe care un barbat trebuie sa-i parcurga sunt destul de complicati.

1. Barbatul care doreste sa faca sex cu o femeie mai in varsta dar casatorita trebuie in primul rand sa-i dea impresia acesteia ca se aseamana foarte mult cu sotul ei, pe vremea cand era tanar, la caracter. Astfel, trebuie sa o faca sa rada, sa se uite la ea pe ascuns in public dar sa se asigure ca ea observa acest lucru si sa-i dea semne ca o pofteste cu glume indraznete atunci cand prinde momentul in care sunt doar ei doi impreuna.

2. Sa dea de inteles ca are aceleasi pasiuni ca ale sotului acesteia, dar ca le urmeaza si ca nu are de gand sa renunte la ele, oricat de grea ar fi viata, asa cum probabil a facut sotul femeii respective.

3. Sa se afiseze cu femei super sexy in fata femeii mai in varsta, pentru a da de inteles ca este dorit si pentru a arata ca este in stare sa cucereasca orice. Acest tip de comportament va denota totodata si caracterul sau sexual.

4. Sa dea impresia ca nu cauta o relatie serioasa. Odata ce a convins femeia mai in varsta ca o doreste, barbatul trebuie sa-i demonstreze ca nu vrea decat sex. Este indicat sa-i spuna acest lucru si sa o asigure ca nu va scoate nicio vorba si ca nu o va compromite.

5. Sa nu o sunte noaptea, pentru a nu o panica. Sa nu tina legatura cu ea pe mail sau sa dea mesaje pe telefon. Cel mai indicat este sa o invite la o intalnire intre cunoscuti iar cand prinde momentul sa ii spuna ca o doreste.

Dupa ce au fost parcursi toti acesti pasi, cu siguranta va reusi sa o bage in pat si sa se bucure de aceasta experienta.

Daca e necasatorita

In acest caz, totul este mult mai usor. Totodata, femeile mai in varsta necasatorite stiu sa demonstreze ele insele ca sund dispuse sa intretina aventuri sexuale. Pasii pe care barbatul trebuie sa ii respecte sunt diferiti de cei in cazul femeii casatorite, unde era nevoie de convingere.

In cazul femeii mai in varsta necasatorite, totul este mult mai simplu:

1. Barbatul trebuie sa dea de inteles ca este destul de pierdut, ca sa atraga instinctul matern din femeie.

2. Barbatul trebuie sa dea dovada de initiativa in tot ce face si ca nu se da niciodata batut.

3. Barbatul trebuie sa accepte orice cadou de la ea si sa accepte sa plateasca ea de fiecare data cund sunt in oras. Acest lucru o face pe femeie sa se simta in control si sa gandeasca ca a gasit exact „jucaria” pe care o cauta.

4. Barbatul trebuie sa se laude cu numarul femeilor cucerite.

5. Barbatul trebuie sa-i povesteasca femii fanteziile sale sexuale, ca unui confident.

6. Barbatul trebuie sa fie cel care ii propune o partida de sex nebun pe care cu siguranta femeia o va accepta

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *