Search for content, post, videos

Cele mai stupide greseli pe care barbatii le fac in pat

Atunci cand te intalnesti cu cineva nou si partidele de sex sunt la inceput, este natural ca mintea sa-ti fie preocupata cu intrebari de genul “i-a placut?”, “nu i-a placut?”, “ce o crede despre mine?”, “cum m-am descurcat?” etc.

Iata cele mai stupide greseli pe care barbatii le fac in pat, asa cum au reiesit dintr-un sondaj efectuat printre femei pe site-ul Justformenmagazine.com.

  1. Intrebari despre fostii iubiti

Este adevarat ca o relatie reusita se bazeaza pe comunicare, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-ti “asasinezi” partenera de sex cu intrebari, chiar in timpul “actiunii”. Cu atat mai mult sa o pui sa faca comparatii intre tine si fostul. Pe langa faptul ca cel mai probabil nu iti va spune adevarul, o faci sa isi aduca aminte alte episoade amoroase in loc sa se concentreze la actul amoros cu tine.

  1. Comparatia cu fostele

Ce e mai rau decat sa o intrebi una si alta despre fostii iubiti, in timp ce esti cu ea in pat? Sa o compari cu fostele iubite, in timp ce esti cu ea in pat! Si sa mai spui asta si cu voce tare, chiar daca e de bine. Daca vrei sa faca ceva care tie iti place, doar roag-o. Nu trebuie sa mentionezi ca X ti-a facut asta acum trei ani.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *