Search for content, post, videos

Cele mai penibile scuze pentru a scapa de sex

Este incredibil cate scuze pot fi inventate atunci cand vreti sa scapati de sex. Desi nu este o sarcina obligatorie, multi parteneri se folosesc de el pentru a mentine relatia, chiar daca nu au chef tot timpul.

Iata cateva dintre cele mai jenante scuze pentru a scapa de sex:

Esti mult prea obosita, obosit
Studiile recente arata ca 70% dintre persoanele active din punct de vedere sexual invoca aceasta scuza pentru a scapa de sex.

Chiar daca pare greu de crezut, sexul este un excelent stimulent energetic.

Ai alte treburi de facut
Nu mai cauta scuze, atunci cand iti doresti ceva cu adevarat iti faci timp.

Daca nu ai bani, nu ai chef de sex
Aceasta scuza este de departe cea mai penibila dintre toate, insa este populara extrem de populara. Peste 40% dintre persoanele chestionate in studiu amintit mai sus invoca scuza atunci cand partenerii au chef de sex.

Citeste si: Ce se intampla daca femeile nu fac sex mult timp

Te-ai pregatit deja de somn
Este o scuza tipic feminina si de neinteles pentru barbati. Femeilor le place sa urmeze un adevarat ritual inainte de culcare si o partida de sex le-ar strica pregatirile.

Nu arati suficient de bine
Este o alta scuza nejustificata. Chiar daca nu arati perfect, asta nu inseamna ca nu poti face sex cu iubitul tau. Peste 36% dintre femei invoca aceasta scuza atunci cand vine vorba de o partida de amor.

Nu esti epilata
Aceasta este poate cea mai intalnita scuza. Chiar daca nu este in regula ca partenerul tau sa te vada cu par in zonele intime, nu este OK nici sa-i spui ca asta este motivul pentru care nu vrei sa faci sex. Partenerul nu este de vina ca ai ratat programarea la cosmetica.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *