Search for content, post, videos

Cele mai mari greseli la prima intalnire

Ca sa fie totul cat mai simplu, am realizat pentru voi o lista cu cele mai comune astfel de greseli, care iti pot ruina sansele la o a doua intalnire. Sa vedem care sunt:

Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere sunt nescuzabile la o prima intalnire. Oamenii sunt din start nelinistiti la astfel de iesiri deci, un plus de stres din partea ta nu te va ajuta deloc. Daca stii sigur ca vei intarzia, suna-ti viitoarea partenera cu destul timp inainte astfel incat sa isi poate si ea replanifica timpul, astfel incat sa va puteti intalni mai tarziu dar fara intarzieri.

Te imbraci sau se imbraca necorespunzator. Asigura-te ca intotdeauna te imbraci corespunzator locatiei sau evenimentului ales pentru intalnire si ca ii comunici din timp partenerei ceea ce ai ales pentru a se putea pregati cum se cuvine. Sa o duci la o gala sportiva imbracata de ocazie si pe tocuri sau la un restaurant select imbracata pentru un concert pop nu este deloc de bun augur. In plus, asigura-te ca daca ocazia impune tocuri, nu o plimbi prea mult pe jos.

Intri in discutii politice sau despre religie. Stai departe de dezbateri aprinse la prima intalnire. Aceasta e o conditie de baza pentru ca lucrurile sa mearga asa cum iti doresti. E frumos sa o faci cu partenera de viata dar, pana sa-ti devina partenera, e bine sa va apropiati unul de altul si sa va cunoasteti mai bine, nu sa salvati suflete si nici sa puneti tara la cale.

Aduci prieteni cu tine. Daca iti aduci prieteni cu tine la o intalnire dai o senzatie de imaturitate si nesiguranta in fortele proprii. Asigura-te deci ca e o intalnire in doi, comunica-i asta si partenerei inainte de a te prezenta.

Te imbeti. Unii oameni se transforma complet intr-o alta persoana atunci cand beau prea mult. Lasa cealalta persoana sa te cunoasca asa cum esti si pastreaza-ti poftele pe mai tarziu. Alcoolul trebuie introdus intr-o relatie treptat si nu din prima. Asta nu inseamna ca nu puteti comanda o sticla de vin care sa sporeasca romantismul dar, incercati sa va rezumati la atat.

Anulezi totul in ultima clipa sau nu mai apari la intalnire. Sa anulezi intalnirea din motive legitime e ok. Dar, in acelasi timp trebuie sa o respecti si sa-i lasi timp sa isi planifice seara fara tine. Sa te razgandesti cu o ora inainte de intalnire e nepoliticos, ea fiind probabil deja in pregatiri pentru eveniment. Mai rau, sa ii tragi clapa si sa nu mai apari fara sa zici nimic, nici nu mai suporta grade de comparatie. Nu o fa si punct.

Acaparezi conversatia. Incearca sa respiri intre propozitii si nu vorbi prea mult. Ofera-i si ei sansa sa spuna ceva, doar de aceea v-ati intalnit, ca sa va puteti cunoaste mai bine. A, si sa nu uit, nu vorbi in numele ei. Las-o sa isi comande singura ceea ce doreste, asta in cazul in care nu-ti cere sa o ajuti.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Independent</cite>

  Oferta locuri de munca
  sigure!

  Tot mai multi oameni
  sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii!
  Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! Lucrati 3
  ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar!

  Detalii, trimiteti
  textul ”Info” la adresa de email: independent.financiar@yahoo.ro

 • <cite itemprop="author">mishulescu</cite>

  Mai tineti minte in „Titanic ” cu Kate Winslet si Leonardo di Caprio, cand era cu logodnicul la masa si ospatarul intreaba ce sa le aduca iar boul de logodnic ii raspunde ” Miel ” ,dupa care o intreaba pe logodnica : Iti place mielul, nu-i asa ? :))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *