Search for content, post, videos

Cele mai jenante 6 intamplari din cabinetul ginecologic

Pentru multe femei, vizita la ginecolog nu este foarte confortabila. Desi, pana la urma, este vorba despre un consult efectuat de catre un specialist ca oricare altul, faptul ca partile intime sunt “verificate” le indispune pe reprezentantele sexului frumos. 

Iata care sunt cele mai jenante 6 intamplari la cabinetul ginecologic, potrivit unui sondaj de opinie realizat de yahoo.com, si ce spun ginecologii despre ele.

  1. Stricarea imaginii de sine

“Eram gravida si la control o asistenta mi-a spus <Wow, ce vergeturi urate ai! Nu faci nimic ca sa scapi de ele?!>. Daca nu eram intinsa pe masa de consult, sigur o pocneam”, spune Katie.

Ginecologul Alyssa Dweck, profesor la Facultatea de Medicina Mount Sinai din New York, spune ca acest comentariu mai putin sensibil n-ar fi trebuit facut. Cu toate acestea, spune ginecologul, gravidele ar trebui sa fie mai atente la greutatea din timpul sarcinii, intrucat o greutate prea mare poate creste riscul de diabet gestational si complicatii la nastere.

  1. Momente nepotrivite

“Fostul meu ginecolog era si ginecologul mamei mele si al surorii mele. In timp ce ma consulta a inceput o conversatie de curtoazie despre ele. Brusc mi-am imaginat ca aceleasi maini care ma pipaie pe mine acum le-au pipait si pe mama mea si pe sora mea. Ciudata conversatie si consultatie!”, Rachel.

Ginecologul Mary Jane Minkin, de la Facultatea de Medicina Yale din New Haven, spune ca medicul ar fi putut purta aceasta discutie fie inainte, fie dupa examinarea medicala, in niciun caz in timpul acesteia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *