Search for content, post, videos

Cele mai indicate ore ale zilei pentru sex. Cum te afecteaza daca faci amor in aceste momente

Potrivit ultimelor studii, cele mai bune ore pentru sex pot avea o influenta benefica asupra organismului tau. Mai mult decat atat, cele mai bune ore pentru sex dontr-o zi sunt optime pentru atingerea placerii maxime si totodata pentru obtinerea unei stari de bine a intregului organism.

Medicii sexologi sustin ca fiecare parte a zilei, dimineata, pranzul si seara, are intervale orare in care este indicat sa faci sex, pentru o functionare minuntata a psihicului si a fizicului.

Cele mai indicate ore ale zilei pentru sex – dimineata

Medicii sustin ca este indicat sa faci sex dimineata intre orele 06.00 si 08.00. Potrivit studiilor, sexul practicat in acest interval orar duce la o viata mult mai fericita si mult mai sanatoasa. Acest lucru se intampla datorita faptului ca, dupa o partida de sex matinal, intregul organism este mult mai energizat si vitalizat. Totodata, sexul de dimineata sporeste sanatatea barbatilor, avand in vedere ca acestia sunt programati genetic sa fie activi sexual maxim la primele ore ale zilei.

Cele mai indicate ore ale zilei pentru sex – la pranz

Sexologii sustin ca este indicat ca la pranz sa faci sex in intervalul orar 14.00 – 16.00. Se pare ca sistemul reproducator al femeii functioneaza cel mai bine in acest interval orar si ca la ora 16.00 calitatea spermei barbatului este cea mai buna. Asa ca daca doriti sa faceti un copil, acest interval orar este cel mai bun pentru o partida de sex.

Cele mai indicate ore ale zilei pentru sex – seara

Sexologii sustin ca cel mai bun interval orar pentru sex seara este intre orele 20.00 si 22.00. In acest interval, femeile sunt programate genetic sa fie cel mai active din punct de vedere sexual. Acest lucru se intampla datorita faptului ca nivelul de melatonina atinge cotele maxime pana in orele 22.00, dupa care scade. Astfel, dupa ora 22.00, in cazul femeilor, dorinta de relaxare apare si cea sexuala se diminueaza.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *