Search for content, post, videos

Cele mai indicate momente de a face sex

Momentul ideal de a face sex este, de regula, cand ai chef. Dar exista si alte momente sau situatii in care o partida fierbinte intre asternuturi (sau in alt cadru) poate avea beneficii atat asupra vietii personale, cat si asupra starii de spirit pe intreaga zi!

Dimineata

Femeile nu sunt mari doritoare de actiune intre asternuturi dimineata. Indiferent daca sunt persoane matinale sau nu, au mai mereu propriile obiceiuri – de la bautul cafelei in liniste la fugit de acasa pentru ca intarzie – care le taie avantul de sex. Insa dimineata este primul moment recomandat de sexologi pentru sex. De ce? Nu doar ca nivelul de testosteron si de energie est emai ridicat dimineata, dar sexul creste secretia de endorfine si de oxitocina, hormon al afectiunii si al starii de bine, pe toata perioada zilei. Sexul de dimineata este modul ideal de a-ti incepe ziua!

Cand nu te simti foarte bine

Desi cand o stare fizica nu tocmai buna, sexul este ultimul lucru la care te gandesti, numeroase studii au demonstrat ca actul sexual contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Ziua a 14-a a ciclului menstrual

Aceasta este ziua ovulatiei, cand femeia este perfect „pregatita” pentru a concepe un copil, motiv pentru care tot corpul ei sta, practic, in expectativa pentru sex. Chiar si cuplurile care nu vor copii in momentul de fata se pot bucura sexual de ziua a 14-a a ciclului menstrual al femeii, evident, cu protectia de rigoare. Motivul? Clitorisul femeii este cu 20% mai mare, adica creste in dimensiune atunci in aceasta zi a ciclului menstrual. Asadar, si placerea sexuala creste!

Dupa workout

Placerea sexuala este mai intensa dupa ce o persoana face sport datorita irigarii cu sange cu pana la 170% mai mare a zonei pelviene. Cu cat zona pubiana, atat la femei, cat si la barbati, este mai bine vascularizata, cu atat este mai sensibila la atingere, asadar, placerea sexuala si sansele atingerii orgasmului sunt mai mari.

Dupa o zi proasta

Daca toata ziua ta a fost proasta, „inveseleste-o” cu o partida de sex. De altfel, este mult mai indicat sa inchei ziua cu sex decat cu doua pahare de bere, atat pentru silueta, cat si pentru sanatatea fizica, dar si psihica. In felul acesta, elimini tensiunea fizica si psihica acumulata pe parcursul zilei. Atentie, insa! Sexul dupa o zi proasta este indicat doar atunci cand sursa nervilor tai nu este insusi partenerul de cuplu!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *