Search for content, post, videos

Cele mai frumoase citate despre relatii! Citeste-le si tine minte ce sa faci ca sa iubesti si sa fii iubit

Sa iubesti si sa fii iubit in ziua de astazi, in secolul vitezei, e tot mai dificil, motiv pentru care iti propunem sa nu-ti pierzi speranta.

Descopera cele mai frumoase citate despre iubire ale scriitorului Andre Maurois si tine minte ca totul incepe din inima.

Dupa ce ai avut norocul sa iubesti cu tarie, toata viata trece cautand din nou acea vapaie, acea lumina.

Viata ne invata pe toti ca in dragoste e usor sa fii modest. Uneori plac cei mai putin inzestrati, iar altii mai seducatori nu reusesc.

Femeile se ataseaza in mod firesc de acei barbati a caror viata inseamna o vesnica miscare, care le antreneaza in aceasta miscare, care pretind multe de la ele…

Neintelegerea dintre oameni provine poate din faptul ca unii traiesc mai mult in trecut, iar altii in prezent.

Femeile sunt schimbatoare, totdeauna sunt in cautarea unei tinte precise catre care sa-si indrepte gandurile si dorintele lor ratacitoare; poate ca aceasta nevoie ii creeaza barbatului datoria de a fi busola lor, de a fi punctul fix. O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita, daca nu stii, in acelasi timp, sa-i umpli viata cu o bogatie de sentimente mereu reinnoite.

Spiritul femeilor e alcatuit din impresiile succesive lasate de barbatii care le-au iubit, tot astfel dupa cum gustul barbatilor e format din imaginile confuze si suprapuse ale femeilor care au trecut prin viata lor si adesea suferintele ingrozitoare pe care o femeie ne-a facut sa le induram devin pricina dragostei pe care o inspiram alteia si pricina nenorocirii ei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *