Search for content, post, videos

Cele mai frumoase citate despre infidelitate! Trebuie sa le stii si vei trece mai usor peste dezamagire

Sa fii inselata este extrem de dureros, insa este important sa treci mai departe peste aceasta experienta si sa privesti partea plina a paharalui. Cu siguranta ve avea ceva de invatat.

„Intotdeauna ne amagim pe noi insine de doua ori, vorbind despre oamenii pe care ii iubim – prima oara in avantajul lor, a doua oara in dezavantajul lor.” (Albert Camus)

„Tradarea are loc doar atunci cand iubesti.” (John Le Carre)

„Inselatul si mintitul nu sunt lupte pe care trebuie sa le duci, sunt motive sa te desparti.” (Patti Callahan Henry)

„Cei care sunt infideli cunosc placerea iubirii; doar cei care sunt fideli cunosc tragediile iubirii.” (Oscar Wilde)

„Lucrul cu adevarat infricosator la minciunile nedescoperite este ca au o capacitate mai mare sa ne slabeasca, decat cele descoperite. Ne erodeaza puterea, stima de sine, pana si fundamentul nostru.” (Cheryl Huges)

Citeste si:

Cum stii daca te iubeste sau nu! Semnele clare ce-l dau de gol!

„Cu cat oamenii rationalizeaza inselatul, cu atat mai mult devine o cultura a lipsei de onestitate. Si asta poate deveni un cerc vicios, care ne trage in jos. Pentru ca, daca dintr-odata toata lumea insala, si tu simti nevoia sa inseli.” (Stephen Covey)

„Unii oameni vad dragostea ca fiind o legatura sacra intre doi indivizi. Alti oameni vad dragostea ca pe un joc, unde scopul este sa il manipulezi pe celalalt si sa castigi putere emotionala asupra partenerului. Oamenii care vad dragostea ca pe un joc sunt mai predispusi catre a avea mai multe interese in dragoste: inselatul este doar un alt mod prin care sa castige controlul asupra partenerului.” (David Reeves)

„A pierdut singura parte din viata sa pentru care merita sa traiasca pentru cateva partide de sex. Ce ridicol!” (Santino Hassell)„Daca te mariti cu un barbat care isi insala sotia, atunci vei fi maritata cu un barbat care isi insala sotia.” (Ann Landers)

„Daca ar fi sa aleg intre a-mi trada tara si a-mi trada prietenul, sper ca voi avea curajul sa imi insel tara.” (E.M. Forster)

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *