Search for content, post, videos

Cele mai frecvente greseli comise de barbati in timpul sexului

Cand vine vorba de a spune ce fac barbatii gresit in pat, multe femei prefera sa taca din gura si sa indure, decat sa iste o dicutie in care nu stiu cum sa puna problema fara sa-l faca pe partener sa se simta prost.

 

Insa, tocmai pentru ca femeile nu vorbesc, barbatii continua sa comita greseli in timp actului sexual chiar si dupa numerosi ani de experienta.

 

Indiferent cata experienta sexuala are un barbat, greselile facute la inceput si „necorectate” apar periodic in timpul sexului. De vina poate fi lipsa de atentie a barbatului in timpul actului sexual, dar responsabilitatea este si in sarcina femeilor care au ales sa taca si sa indure decat sa spuna ce nu face bine partenerul.

 

Iata cele mai frecvente greseli comise de barbati in timpul sexului!

 

1. Lipsa preludiului – nimeni nu spune ca fiecare partida de sex trebui insotita de cel putin 30 de minute de preludiu, cu saruturi si mangaieri pasionale indelungate, dar 10 secunde de sarut si o scurta frecare in zona genitala prezinta slabe sanse de umezire a femeii astfel incat penetrarea sa nu fie dureroasa. Mai mult, sansele de atingere a orgasmului in cazul ei se diminueaza drastic daca nu exista preludiul care sa cresca tensiunea sexuala in ea.

 

2. Sexul nu este un maraton – desi sunt de apreciat partidele indelungate de sex, acestea nu trebuie sa se tranforme in maratoane. Cu cat barbatul este mai agresiv in miscari si cu cat partida de sex este mai lunga, se prea poate ca femeia sa vrea sa o ia la sanatoasa in sinea ei, chiar daca nu recunoaste, tace si indura. Din acest motiv unele femei le spun barbatilor ca vor ca ei sa termine, adica sa ejaculeze. De altfel, cand ele spun explicit sa finalizeze, este cel mai clar semn ca sexul le-a ajuns si ca miscarile de du-te-vino au devenit dureroase.

 

3. Fac sex iepureste – desi este recomandata accelerarea ritmului in timpul sexului, nu toata partida trebuie sa se asemene cu o partida de sex intre iepuri, cu miscari scurte si rapide de parca ar goni pentru a ajunge la linia de sosire.

 

4. Schimbarea miscarii cand nu trebuie – se intampla adesea ca barbatii sa schimbe miscarea sau pozitia exact atunci cand femeia geme (incet sau mai tare) de placere. Ei bine, atata timp cat femeie arata ca-i place, pozitia sau miscarea trebuie mentinute! Altfel, placerea este diminuata, iar iritarea femeii din aceasta cauza creste invariabil in timpul sexului.

 

5. Sexul de un minut – cum nici sexul-maraton nu este placut, nici cel tip „blitzkrieg” nu este genereaza placere. Macar 20 de minute de sex activ sunt ideala pentru o partida reusita. Nu este o problema daca barbatul ejaculeaza intr-un minut atata timp cat el se aduna in alte cateva minute si reincepe partida de sex. Insa, daca ejaculeaza intr-un minut si aici se opreste „noaptea de pasiune”, atunci femeia este clar folosita in scop personal de partener, ca si cand in loc de mana pentru masturbare ar fi folosit trupul ei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *