Search for content, post, videos

Cele mai frecvente greseli comise de barbati in relatiile de cuplu

Orice om, femeie sau barbat, cu intentii bune sau meschin, poate distruge relatia sa de cuplu fara sa-si dea seama, din cauza unor greseli comise aproape din inertie, inconstient.

 

Iata care sunt cele mai frecvente greseli comise de barbati in relatiile de cuplu!

 

1. Indecizia constanta

 

Spui ceea ce crezi si crezi cu tarie ceea ce spui! Esti ferm in fata oricaror manifestari de rezistenta si stii prea bine cum trebuie sa actionezi. Iei decizii bine cantarite, dar fara a sta ani in sir in a te hotari. Astfel de trasaturi de caracter sunt apreciate si la femei, si la barbati si in egala masura de ambele sex.

 

Insa pentru femei conteaza mai mult sa aiba un barbat cu putere de decizie decat conteaza pentru barbati sa aiba o astfel de femeie. Motivul? Felul specific de a fi al femeii, cel care invariabil implica necesitatea de a se simti protejata, sprijinita, are nevoie pentru a fi satisfacut de un barbat ferm pe pozitiile sale. Un barbat vesnic indecis, indiferent sau temator in a lua hotarari isi pierde atractivitatea in ochii partenerei sale in timp.

 

2. Lipsa de intelegere a femeii

 

Se stie ca femeile sunt mai emotionale, mai predispuse la schimbari bruste ale starii de spirit, in timp ce barbatii sunt mai rationali, starea lor de spirit fiind influentata de natura lor analitica. Asadar, femeile sunt mai oscilante in starea lor de spirit in timp ce barbatii sunt mai constanti. Acest lucru este un fapt general, cu mici exceptii.

 

Barbatii care nu inteleg acest lucru, care refuza sa inteleaga acest aspect natural, ajung deseori sa desconsidere starile femeii si pe ea insasi, fapt care ii induce femeii o lipsa de incredere in fortele proprii. O astfel de greseala poate duce deseori la infidelitate si mai apoi la destramarea relatiei. Motivul? Femeia va cauta, fara doar si poate, un barbat care sa o faca sa se simta puternica si va fugi mancand pamantul de cel care ii insufla nesiguranta si desconsiderare.

 

3. Teama sau intimidarea in fata femeii

 

Exista barbati care, fara sa recunoasca, se simt intimidati de partenere lor. Fie ca acestea sunt prea atragatoare si prea placute de toti din jurul lor, fie ca ele castiga mai multi bani, fie care sunt mai hotarate si stiu prea bine ce-si doresc de la viata si ce trebuie sa faca in acest sens, pe parcursul unei relatii cu un barbat slab, lipsit de incredere in sine, el se poate simti intimidat de partenera lui pana la punctul de a-i fi efectiv teama. Bineinteles, acest aspect nu-l va recunoaste niciodata! Poate nici fata de el insusi, daramite fata de ea!

 

Acest fel de a fi afecteaza masiv relatia de cuplu si o expune riscului de destramare. In loc sa se inchida in ei, barbatii care simt altfel ar trebuie, de fapt, sa se alimenteze din puterea femeii de langa ei, sa se lase purtati de valul puternic pe care-l reprezinta Ea in viata Lui. Altfel, femeia ii va scapa printre degete.

 

4. Exista cineva mai presus decat partenera

 

Femeile simt nevoia sa fie adulate chiar. Ele trebuie sa simta ca sunt prioritatea zero pentru partenerii lor pentru a se simti implinite. Daca altceva sau altcineva le fura acest piedestal, adica barbatul in cauza pune primul lor o alta persoana sau poate chiar un obiect (masina, spre exemplu), atunci intreaga fericire a femeii va fi umbrita. O femeie care nu este Prima in viata partenerului ei la nivel de importanta se va indeparta emotional de iubitul ei pana la despartire.

 

5. Habar n-are de ce simte ea

 

Poti trai ani la rand in aceeasi casa cu o persoana fara sa stii ce simte, ce sperante si ce framantari are. Acest lucru se poate intampla de la bun inceput in relatie sau poate aparea pe parcursul distantarii emotionale dintre cei doi parteneri. Femeile au o capacitate crescuta de empatizare si dorinta aproape materna de a avea grija de partenerii lor le face sa fie mai mereu constiente de trairile iubitilor lor. Insa barbatii sunt predispusi la neglijarea sentimentelor partenerei. Nu le mai intreaba cum se simt si inceteaza sa fie atenti la privirea si la gesturile partenerei pentru a citi printre randuri ce trairi are ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *