Search for content, post, videos

Cele mai des intalnite cauze pentru care nu ai chef de sex

sex in functie de zodie

Nimic nu e mai bun dimineata ca o partida care sa te trezeasca si sa te puna pe roate pentru o zi plina de zambete si energie, iar nimic nu face  o seara mai picanta ca o aventura cu partenerul tau in lumea placerilor.

Se intampla insa ca la un moment dat sa te gasesti intr-un punct in care nu mai vrei sa faci sex sau, pur si simplu, nu mai gasesti motorul care sa dea un start hotarat pentru aceasta actiune.

Sunt mai multe cauze care pot sta la baza acestui feeling, insa nu e timpul pierdut. Afla care sunt acestea si vezi cum le poti indrepta pentru a te putea bucura din nou de afectiunea partenerului tau si placerile care vin odata cu sexul.

Oboseala reprezinta unul dintre cei mai comuni factori care stau la baza pierderii poftei de sex. Nu-ti mai sta capul la prostioare si nebunii, intrucat simti o nevoie constanta de somn, odihna si izolare. Destinde-te, odihneste-te, calmeaza-te si  incearca sa iesi din aceasta stare pentru a fi din nou cum erai inainte.

Poate n-ai crede, insa una dintre cele mai intalnite cauze ale lipsei de apetit sexual este reprezentat de o dieta dezechilibrata. Aceasta poate cauza mai multe probleme ale organismului, care se vor transforma in stari permanente. Consumati mai multe fructe si legume pentru a va putea reveni si, daca nu ati inceput inca, beti o ceasca mica de cafea dimineata.

Stresul este baza pentru multe afectiuni si boli serioase, insa il intalnim si aici. Trebuie sa scapati neaparat de el pentru a va putea reveni la bucuriile de odinioara.

Lasati-va imaginatia sa zboare, intrucat rutina poate ucide orice pofta pentru sex, chiar si pentru cele mai active femei din acest punct de vedere.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *