Search for content, post, videos

Cele mai clare semne ca partenerul te insala, oricare ar fi sexul sau

http://lyla.ro/wp-content/uploads/userfiles/cheater.jpg

Indiferent de sex, exista o serie de semen subtile dar foarte clare care denota ca partenerul tau te insala. Semnele sunt comportamentale iar explicatia lor este descrisa in cele ce urmeaza.

 

  1. Partenerul este mai atent la nevoile tale decat de obicei. Aceasta se intampla datorita vinovatiei simtite de cel ce inseala in primele etape ale aventurii. Aceasta atentie se va diminua pe masura ce aventura continua.

   2. Partenerul incepe sa-ti cumpere cadouri. Acestea sunt “cadouri din vina”, cumparate pentru ca partenerul tau se simte vinovat ca te-a tradat, iar faptul ca te ingroapa in cadouri il face sa se simta mai bine.

   3. Comportamentul partenerului te face sa crezi ca ceva nu este in ordine. Daca se intampla, asculta-ti instinctul. Ignorand inseamna ca incerci sa inchizi ochii la adevar. Tu cunosti cel mai bine obiceiurile partenerului, rutina si atitudinile sale, asa ca fii banuitoare cand observi schimbari.

   4. Partenerul tau cauta des motive de cearta. Aceasta ii da posibilitatea sa fie suparat pe tine si sa plece din casa, astfel avand posibilitatea sa se intalneasca cu cealalta persoana. Cel care inseala poate de asemenea sa aiba un astfel de comportament datorita sentimentelor mixte pe care le are fiindca te-a tradat.

   5. Partenerul te ameninta de fiecare data cand va certati ca va termina relatia. Te intreaba: Ce ai face semne ca partenerul de insealadaca relatia noastra s-ar termina? sau Orice se va intampla intre noi, mi-ar placea sa ramanem amici. In general, are sentimente foarte negative in legatura cu relatia voastra.  Partenerul spune lucrurile acestea deoarece are pe altcineva pe care se poate baza daca relatia voastra se va incheia. Daca partenerul repeta tot mai des aceste fraze, fii suspicioasa.

  6. Partenerul devine foarte capricios. Pare foarte vesel cand nu va vedeti, dar este deprimat cand sunteti impreuna. Daca partenerul are o aventura de lunga durata, va incerca sa pastreze ambele relatii. Orice problema are in oricare dintre relatii se va reflecta si in cealalta. Este inevitabil.

   7. Partenerul nu iti vorbeste aproape niciodata. Locuiti impreuna, dar nu interactionati. A devenit distant si nu tine cont de sentimentele tale.

  8. Gusturile lui in materie de muzica se schimba. De exemplu, mereu asculta muzica pop dar dintr-odata incepe sa asculte muzica country. Partenerul tau poate asculta un alt gen de muzica sau pentru ca cealalta persoana are aceasta preferinta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *