Search for content, post, videos

Cele mai bune pozitii sexuale pentru femei pentru orgasm garantat

Nu toate pozitiile sexuale ofera aceeasi placere femeilor, unele fiind insa capabile sa le aduca la extaz tocmai pentru ca stimuleaza anumite zone intime care scapa altor pozitiii sexuale.

 

1. Bazinul sus

 

Pozitiile sexuale care implica ridicarea bazinului femeii aproape ca garanteaza orgasmul. Barbatul sta de regula in genunchi, cu trunchiul pe verticala, in timp ce femeia intinsa pe spate isi desface picioarele si-si ridica bazinul la nivelul pelvisului lui. Ea isi poate misca bazinul in voie prestabilind ritmul. Pentru o mai usoara abordare a pozitiei, ea isi poate pune sub fund una sau mai multe perne mari. Totodata, isi poate tine picioarele deoparte si de alta a soldurilor barbatului sau ridicate pe umerii lui.

 

Aceasta pozitie sexuala ajuta, practic, la ridicarea uterului, fapt care expune fornicul vaginal, supranumic si cul-de-sac, o zona puternic erogena localizata adanc in vagin. Stimularea acestei zone creste colosal sanse de obtinere a orgasmului. Acestea sunt valabile in situatia in care ea are bazinul ridicat si picioarele deoparte si de alta a soldurilor partenerului. Daca ea isi tine picioarele pe umerii lui, aproape incolacindu-i capul cu labele picioarelor, lungimea vaginului ei se micsoreaza practic datorita pozitiei propriu-zise. In felul acesta, penisul partenerului patrunde mai adanc si reuseste sa-i stimuleze punctul G, o alta „cale” sigura spre atingerea climaxului.

 

2. Pe marginea patului, in cadere

 

Aceasta pozitie este usor de realizat pentru aproape orice cuplu. Presupune ca femeia sa stea intinsa pe pat, avand bazinul iesit de pe marginea patului si picioarele lasate in jos, in timp ce barbarul o penetreaza stand in picioare, flexandu-si genunchii, fix langa pat. Intr-o astfel de pozitie sexuala, penis patrunde in vagin dintr-o pozitie naturala, usor inclinat in sus, stimulandu-i punctul G.

 

3. Leaganul pe marginea patului

 

Pozitia porneste de la barbatul care sta in fund pe marginea patului, sprijinindu-si picioarele de podea. Femeia il incaleca, practic, cei doi se prind strans de mana, in timp ce ea se inclina usor in spate, aproximativ 45 de grade, astfel incat sa nu cada. In felul acesta, formeaza practic un leagan, caci miscarea sexuala va fi data de balansul trunchiului femeii. Aceasta pozitie permite tot stimularea punctului G pentru atingerea mai rapida a orgasmului.

 

4. Cunilingus cu picioarele stranse

 

Daca aveti chef si de o mica distractie orala, cunilingusul este ideal pentru sporirea placerii feminine. Dar de ce sa recurgeti la pozitia clasica cu picioarele departate? Se poate si cu ele lipite. Din aceasta pozitie, excitarea sexuala a femeii creste pe masura ce creste si tensiunea sexuala, in timp ce barbat practica cunilingus. Este un fel de prelungire si sporire a tensiunii sexuale care duce invariabil la orgasm, mai ales daca partenerul are suficienta putere in limba.

 

5. Sus pe tocuri

 

Femeia purtand pantofi cu toc inalt sta in picioare, aplecata cu trunchiul peste masa (fotoliu, canapea, pat, comoda), in timp ce barbatul o penetreaza din spate. Este o pozitie care permite penetrarea adanca, iar faptul ca femeia poarta tocuri o ajuta sa-si ridice bazinul si posteriorul exact la inaltimea bazinului partenerului ei. Plus ca intreaga scena capata o sexualitate sporita datorita pantofilor, motiv pentru care si placerea sexuala creste.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Marius Constantinescu</cite>

    ….in metrou la ora de varf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *