Search for content, post, videos

Cele mai bune pozitii pentru momente nepotrivite pentru sex si orgasm simultan

Cea mai frumoasa partida de amor se termina cu un orgasm simultan. Foarte greu de obtinut, tocmai pentru ca barbatii tind sa fie usor egoisti uneori si sa se gandeasca doar la satisfactia proprie nu si cea a partenerei.

Afla care sunt cele mai bune momente si cele mai bune pozitii pentru o partida cu orgasm simultan:

In masina. Foarte incitant si plin de adrenalina este sexul in masina. Problema este ca foarte multe persoane care aleg sa intretina relatii sexuale intr-un loc interzis, se grabesc si ajung sa rateze toata partida, din teama de a fi prinsi. Ideea este ca partenerii sa ramana relaxati si sa evite a se mai gandi in exterior. Pentru un orgasm simultan al sexului in masina sunt recomandate urmatoarele pozitii sexuale, Rocking horse (barbatul sta in pozitia sezut cu picioarele adunate, iar femeia in bratele sale, cu picioarele in jurul lui) si Nirvana (femeia sta intinsa pe spate cu picioarele stranse, iar barbatul deasupra ei)

In cada. Sexul in cada este unul dintre cele mai relaxante momente. Daca profiti de situatie aducand un plus printr-o muzica ambientala, lumanari parfumate si spuma de baie frumos mirositoare, sexul nu poate sa devina decat o placere cu orgasm simultan. Iata pozitiile sexuale potrivite pentru aceasta: The double decker (barbatul sta pe spate intins, iar femeia peste el, cu spatele, intinsa) si The frog (barbatul sta in pozitia sezut cu picioarele adunate, femeia cu spatele deasupra lui)
Pe birou, la serviciu. Foarte incitat, excitant si plin de adrenalina este sexul pe birou la serviciu. Frica de a fi surprinsi de catre altcineva face ca sexul sa devina si mai incitant. Pozitiile sexuale pentru un orgasm simultan sunt: The erotic V (Femeia sta pe o masa cu picioarele in sus, pe umerii partenerului din fata ei) si The padlok (femeia sta pe o masa sprijinita in maini cu picioarele in jurul partenerului din fata ei).

In lift. La fel de incitant ca cele de mai sus este si sexul in lift. Ideea de a fi prins poate face dintr-un sex banal, un sex incendiar cu orgasm simultan. Iata care sunt pozitiile sexuale potrivite pentru sexul in lift: The ascent to desire (barbatul sta in picioare tinand in brate femeia sprijinita de perete) si The fan (femeia sta aplecata cu spatele la partenerul sau, sprijinita cu mainile de perete, iar partenerul in spatele ei, in picioare).

In club. Clubul este unul dintre cele mai incitante locuri in care poti sa faci sex, pe ascuns, dupa cortine sau in locuri total intunecate. Pentru un orgasm simultan trebuie ca partenerii sa se cunoasca indeajuns si sa stie exact unde sa puncteze. Iata ce pozitii sexuale sunt recomandate pentru sexul in club: The fan (femeia sta aplecata cu spatele la partenerul sau, sprijinita cu mainile de perete, iar partenerul in spatele ei, in picioare) si The Amazon (barbatul sta in pozitia de sezut pe un scaun tinand-o in brate pe partenera sa cu picioarele in jurul lui).

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?.. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…;’,’.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *