Search for content, post, videos

Cele mai bune metode de a iti repara relatia de cuplu. Asta trebuie sa faci atunci cand nu crezi ca mai e vrei sansa

Orice cuplu trece prin momente destul de grele intr-o relatie de lunga durata. Alcele momente pot fi depasite doar daca sunt respectate o serie de reguli pentru a face ca sa mai existe o sansa in reconciliere.

Asadar, fie ca este vorba despre a lasa de la tine sau doaar a asculta ce are de spus partenerul, iara care sunt cele mai bune metode pentru a iti repara relatia de cuplu.

Atentie!

Niciodata nu-ti forta partenerul sa fac ceva ceea ce nu doreste.

Partenerul poate sa nu fie dispus sa investeasca timp si sentimente pentru a salva relatia.

Invata sa asculti. Cand partenerul doreste sa-ti vorbeasca, nu-l intrerupe pentru a-ti sustine punctul de vedere sau pentru a te apara. Tine minte ca daca partenerul a scris ceva in coloana „minus”, inseamna ca intr-adevar este un aspect care il deranjeaza sau chiar il raneste. Chiar daca sentimentele partenerului sunt sau nu rationale, trebuie sa le respecti.

Este important ca sa spuneti ca aveti pe suflet in momente in care nu sunteti nervosi sau suparati, si ar trebui sa va tineti de mana sau sa va imbratisati in acest timp. Poate parea ciudat sa faceti asta, mai ales in cazul in care v-ati certat des in ultimul timp, dar face diferenta.

Decide daca merita. Este trist, dar unele relatii pot sa ajunga intr-un stadiu in care e prea tarziu sa mai faci ceva pentru a le salva. Fa-ti timp sa analizezi relatia si gaseste adevarata cauza a conflictului sau a despartirii. Este vina ta sau a partenerului? Daca relatia este abuziva, fizic sau emotional, este cel mai bine sa pui punct si sa-ti gasesti pe altcineva. Daca nu, trebuie sa fii dispusa sa urmezi pasii urmatori.

Actioneaza. Identifica cele mai importante probleme de pe lista fiecaruia si incearca sa gasesti o solutie. De exemplu, in cazul in care comunicarea este o problema majora, include in rutina zilnica si o discutie cu partenerul timp de 20 de minute, fara televizor, radio, computer sau alte persoane in preajma.

Progresati mereu. cereti-va scuze pentru greselile comise si repetati procesul de cate ori este nevoie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *