Search for content, post, videos

Cele mai bune melodii pentru sex! Cum si de ce actioneaza asupra creierului

Muzica influenteaza mintea umana in moduri pe care oamenii de stiinta abia de recent au inceput sa le descopere. Muzica actioneaza asupra omului dandu-i acestuia diferite stari de spirit, printre care fericire, euforie, nevoia de sex, nevoia de exprimare si nevoia de revolta.

Nevoia de revolta s-a manifestat de-a lungul instoriei de multe ori la grupuri mari de oameni, fiind catalizata de muzica. Doar daca observam revolutia, cel putin culturala si de atitudine, creata de trupa The Beatles sau efectele pe care le are in continuare marele festival Woodstcok asupra oamnilor, putem sa intelegem cat de puternic este cuvantul muzicii in felul in care ne functioneaza creierul.

Potrivit ultimelor cercetari, motivul pentru care muzica actioneaza atat de puternic asupra noastra, are o conotatie sexuala puternica. Astfel, potivit ultimelor cercetari, muzica ne afecteaza atat de mult din simplu motiv ca ofera..speranta. In acest sens, avand in vedere ca una dintre cele mai mari meniri a omului este aceea de a se reproduce, muzica cea mai de succes si cea care dainuieste in timp, este aceea care reuseste sa atinga latura sexuala a persoanelor. Mai concret, cu cat o melodie starneste un om sa doreasca o partida de sex, cu atat este mai apreciata.

In urma unei analize amanuntite realizate la Montreal Neurological Institute and Hospital, se pare ca muzica ce ne face cel mai mult sa ne dorim sex, pentru a ne „trata” de toate elementele de peste zi care ne fac rau, este foarte variata. In acest sens, au fost identificate o serie de melodii care starnesc oamenii sa isi doreasca sex, iar in cele ce urmeaza va prezentam o serie din aceste melodii.

Bob Marley – “Turn your lights down low”

 

The Weeknd Featuring Drake – “The Zone”

Hooverphonic – Mad About You


Postal Service – “Such great heights”

Don’t Turn The Lights On – Mayer Hawthorne

 

SAIL – AWOLNATION

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?.. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…’;.,;’,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *