Search for content, post, videos

Cele mai bune lubrifiante naturale pentru partide de neuitat

Poate de cele mai multe ori ai ales sa cumperi lubrifiante din comert, insa acestea nu sunt chiar foarte sanatoase pentru ca au in componenta lor multe chimicale care pot crea iritatii nedorite la utilizare prelungita.

Este foarte bine sa stii cum sa faci tu lubrifiante naturale, care iti pot fi de folos mai mult ca cele artificiale.

Noi iti vom prezenta mai multe variante din care poti alege pentru a avea parte de acea noapte plina de pasiune pe care ti-o doresti. Continua sa citesti mai jos.

Sa stii ca albusul te poate ajuta foarte usor sa te lubrifiezi natural pentru ca acest ingredient are efecte incredibile asupra sistemului reproducator. Mai are rolul si de a creste fertilitatea, asa ca trebuie sa fii un pic mai atenta daca nu-ti doresti sa ramai insarcinata.

Nu ti-ar fi trecut prin cap, insa si semintele de in te pot ajuta sa te lubrifiezi in mod natural. Trebuie sa fierbi 3 lingurite de in in 300 de ml de apa timp de 20 minute. Strecori amestecul obtinut si il tii la rece, apoi il folosesti la nevoie.

Chiar si saliva este o optiune pentru a te lubrifia mai usor, iar aceasta varianta nu necesita niciun efort. Daca nu iti place aceasta varianta pentru ca e mai putin eleganta, atunci poti folosi cele recomandate mai sus.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *