Search for content, post, videos

Cele mai bune locuri nepermise pentru sex

Cand spui cuvantul “interzis” deja ai starnit curiozitatea celor din jur. 

Tot ce este nepermis este defapt mult mai interesant decat tot ce este permis. Daca implici si sexul in aceasta ecuatie, rezultatul este defapt un soi de bomba atomica.

Sexul in locuri interzise este defapt cel mai bun sex. Daca ai nevoie de aventura vietii tale este simplu, faci sex intr-un loc interzis.

Iata cateva locuri nepermise ideale pentru o partida buna de sex:

Cabina de proba din magazinul preferat. Unul dintre locurile care iti ofera cea mai mare doza de adrenalina din toate cele care exista. Stiind ca intre voi si cabinele de langa, va despart doar niste ziduri din placaj si o perdea subtire, va face din partida de sex una de neuitat.

Liftul. Poate suna putin a cliseu dar liftul a fost si va ramane unul dintre cele mai apreciate locuri pentru sex si chiar unul dintre cele mai folosite.
Ideea ca cineva ar putea deschide usa liftului, sau l-ar putea chema creeaza o stare profunda de adrenalina.

Scara blocului este la fel un loc unde poti fi prins cu foarte mare usurinta. Ideea ca cu vecin ar putea deschide usa iti da o stare de excitare maxima si adrenalina.

Clasica masina este unul dintre cele mai preferate locuri de catre persoane din intreaga lume. Poti parca absolut oriunde doresti si unde ai curajul sa desfasori partida incendiara de amor.

Pe strada. Fie ca esti in spatele unui bloc, sau pur si simplu intr-un parc, pe strada este cel mai excitant si terifiant loc in care poti intretine relatii sexuale.

Daca esti deschis catre nou si iti place adrenalina, aceasta alternativa iti ofera aceste lucruri din plin.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *