Search for content, post, videos

Cele mai bune afrodisiace pentru femei

Pentru ca femeile sa intre in dispozitia necesara de a intretine relatii sexuale fantastice, barbatii trebuie sa fie atenti la vorbe si la comportament.

Ei bine, dorinta de a face sex cu o anumita persoana nu se rezuma neaparat la acest aspect. Bauturile, muzica si chiar mirosul pot avea efecte imediate asupra libidoului femeii. In articolul de mai jos veti afla cele mai importante afrodiziace pentru femei, asa ca ar fi bine sa cititi cu atentie!

Daca vorbim de alcool, atunci sampania sau vinul rosu sunt alegerile pe care trebuie sa le faceti pentru o seara plina de pasiune si dorinta. Aromele florale sau fructate ajuta la destindere si incredere in sine, iar acidul carbonic din bautura va ajuta la inserarea alcoolului in sange cu usurinta, astfel instalandu-se dezinhibarea. Pentru o seara plina de fantezie, sampania de calitate este cea mai buna alegere pentru o femeie, iar ea nu se va da inapoi de la absolut nimic!

Daca tot am adus aminte de miros, ar fi bine sa stiti ca parfumurile cu vanilie vor starni cele mai interesante senzatie intr-o femeie. Compusul vanilina aflat in esenta de vanilie sau in baton este un afrodiziac foarte bun. Aplicat un pic dupa urechi, va starni cu siguranta „pofte” interesante.

Este cunoscut faptul ca ciocolata are efecte afrodisiace asupra femeilor, insa ce nu stiati e ca aceasta va trebui sa fie de cea mai buna calitate pentru a vedea cu ochii dumneavoastra efectele acesteia. Teobromina are efect euforizant si vasodilatator, care stimuleaza intr-acelasi timp si productia de serotonina.

Atmosfera romantica va garanta un loc pentru lipsa inhibitiilor, iar vorbele spuse cum trebuie vor crea cadrul perfect pentru o noapte de neuitat impreuna.

Alte alimente care va pot influenta pofta de sex sunt ghimbirul, scortisoara si nucsoarele datorita proprietatilor vasodilatatoare, care vor ajuta la circularea sangelui catre zona pelviana, stimuland intr-acelasi timp si sistemul nervos central.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *