Search for content, post, videos

Cele mai bune 6 momente pentru a face sex, in functie de ceea ce vrei sa obtii

Sexul are multiple beneficii, dar si multiple scopuri. Spre exemplu, daca vrei sa ai un orgasm puternic trebuie sa faci sex in alt moment decat atunci cand vrei ca partida sa dureze mai mult.

 

Desi pare un mare „turn off” ideea de calendar sexual, exista anumite momente din luna in care sexul este diferit fata de altele. Dincolo de satisfactia sexuala si emotionala, sexul poate genera anumite trairi uneori, alteori alte trairi.
1. Cand vrei sa ai orgasm puternic

 

Desi nu asociezi ciclul menstrual cu o partida buna de sex, medical este dovedit ca o femeie are orgasm mai puternic in timpul contactului sexual care are loc chiar cu o zi inainte de a-i veni menstruatia. In acel moment, acumularea de sange de la nivelul uterului face ca intreaga zona genitala sa fie mai sensibila, de la vagin, la labii, la clitoris caci si acestea retin mai mult sange in tesuturi. Cu cat tesutul este mai bine irigat, cu atat sensibilitatea creste si cu atat orgasmul este mai puternic.

 

2. Cand vrei ca partida sa dureze mai mult

 

O partida de sex dureaza mai mult atunci cand cei doi parteneri au timp sa se bucure de ea. Asadar, in cursul saptamanii, seara, inainte de culcare, cel mai probabil ea va fi scurta pentru ca amandoi partenerii numara orele de somn pana a doua zi. Cel mai bun moment pentru o partida de sex mai lunga sunt zilele libere.

 

3. Cand vrei sa-ti innebunesti partenerul

 

Dupa cum a observat orice femeie activa sexual si stie fiecare barbat, reprezentantii sexului tare se trezesc dimineata cu penisul in erectie. Acesta este cel mai bun moment pentru o partida extrem de excitanta pentru el. Chiar daca nu esti mare fana a sexului matinal, pune-ti ceasul sa sune cu 10 minute inainte de ceasul lui, trezeste-te, du-te la baie sa aranjezi un pic si „da-i tu trezirea” asa cum se cuvine. Va fi peste masura de incantat si excitat.

 

4. Cand vrei sa atenuezi durerea

 

„Acea perioada a lunii” nu trebui sa fie neaparat un chin. Durerile menstruale pot fi puternice la unele femei, dar stiintific s-a dovedit ca sexul in timpul menstruatiei chiar ajuta la atenuarea durerii si poate chiar duce la orgasm datorita contractiilor uternie. Pe langa asta, corpul elimina oxitocina, hormonul fericirii, dar si dopamina care induce o stare de relaxare si bucurie. Asadar, sexul in timpul menstruatiei chiar are beneficiile sale!

 

5. Cand vrei sa te simti sigur/a pe tine in pat

 

Increderea in sine intre asternuturi nu o simte orice femeie. Ba dimpotriva, in unele situatii, reprezentantele sexului frumos se simt nesigure pe sine, neatragatoare si lipsite de energie si chef. Dar exista un moment in care siguranta de sine revine! Dupa ce o femeie face workout. Chiar daca este transpirata, partidele de sex dupa exercitii fizice sunt mult mai active, mai incitante, iar femeile se simt mult mai sigure pe aspectul lor fizic. Este perfect valabil si in cazul barbatilor care au complexe cu privire la fizicul lor.

 

6. Cand esti prea ocupat/a

 

Stabileste o seara din saptamana, cand nu trebuie sa muncesti a doua zi si esti mai putin obosit/a si petrece-o cu partenera/ul in casa. Nu aprinde deloc televizorul, pune doar muzica pe fundal si scoate la inaintare doua pahare si o sticla de vin. Nu te concentra pe durata partidei, ci doar pe calitatea ei. Chiar daca nu contenesti de treaba, exista macar un moment al saptamanii in care, daca va doriti cu adevarat amandoi, in care sa va rupeti de lume, o ora sau doua, si sa va refugiati in sex si intr-o baie calda.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Zizou Sez</cite>

  Numai aici este cea mai
  buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai
  multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel
  de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la
  zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si
  mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se
  lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem
  seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va
  oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *