Search for content, post, videos

Cele mai bizare fantezii sexuale

cele mai bizare fantezii sexuale

Cele mai bizare fantezii sexuale constau in trairea starilor de excitare maxima la vederea unor obiecte mai putin asociate cu sexul in sine sau in atractia fata de aspecte in mod normal condamnate in societate.

 

Fanteziile sexuale sunt frecvente atat la barbati, cat si la femei si, de regula, nu difera prea mult intre ele in majoritatea cuplurilor. O cercetare realizata la Université du Québec à Trois-Rivières (Canada) a demonstrat ca deopotriva femeile si barbatii au fantezii comune in ceea ce priveste dominarea sexuala si supunerea. In esenta, peste 84% din oameni au aproximativ aceleasi fantezii. Restul persoanelor prezinta, insa, atractie catre anumite fetisuri care se transpun in cele mai bizare fantezii sexuale.

 

Va prezentam o lista cu cele mai bizare fantezii sexuale, „bizare” in sensul ca un numar relativ redus de oameni se gandesc la ele si cu atat mai putini le pun si in practica.

 

Fetisul pentru obiectele pufoase

 

Exista persoane care simt excitare maxima cand vad obiecte moi. Poate fi vorba de un pulover din mohair sau angora, dar poate fi vorba si de un pat plin de jucarii de plus. Una dintre cele mai bizare fantezii sexuale consta tocmai in acest ultimul „joc”: a face sex in mijlocul jucariilor de plus de copii, pufoase si chiar folosirea lor in timpul actului sexual.

 

Transpiratia

 

De regula, transpiratia de dupa ce faci sport sau cea emanata dupa o zi obositoare de alergaturi te indeamna sa faci mai intai un dus si abia apoi sa te gandesti la sex. Exista insa persoane care adora ca partenerii lor sa fie cat mai transpirati, cat mai urat mirositori posibil, si acest fetis incadrandu-se in cele mai bizare fantezii sexuale caci este destul de rar intalnit.

 

Cele mai bizare fantezii sexuale: „sexul inconstient”

Aceasta fantezie este mai frecventa in randul barbatilor. Se mai numeste si „fetisul cu Frumoasa Adormita din padure”. Practic, consta in simtirea unei excitari sexuale maxime si a unei porniri aproape incotrolabile la vederea partenerului care doarme sau, si mai mult, care este intr-o stare de inconstienta (spre exemplu, lesinat dupa ce a baut prea mult).

 

Sexul in public

 

Multe persoane resimt o starea de incitare la gandul ca ar putea fi prinsi in timp ce fac sex, din acest motiv multi dintre noi alegem sa facem sex pe caloriferul de la geam, spre exemplu. Totusi, daca aceste porniri sunt dese, exista altele care sunt mult mai rare si care se clasifica drept unele din cele mai bizare fantezii sexuale. Practic, este vorba de excitarea resimtita in momentul in care chiar faci sex in public, spre exemplu pe un trotuar circulat sau intr-un bar, in vazul lui. In unele cazuri, acest fetis este atat de puternic incat barbatii, spre exemplu, nici nu mai pot avea erectie in intimitatea unei camere cu usile inchise, departe de ochii lumii, ci doar in public, in fata necunoscutilor.

 

Cele mai bizare fantezii sexuale: atractia pentru grase/grasi

O fantezie sexuala rara intalnita mai des la barbati decat la femei. Totusi, exista si un numar redus de femei care se simt atrase de barbatii supraponderali sau chiar obezi. Barbatii, in schimb, chiar intr-un numar relativ mare, prezinta o atractie ciudata pentru femeile supraponderale sau obeze. Asadar, una dintre cele mai bizare fantezii sexual este sexul cu o grasa/un gras.

 

Sexul in travesti

 

Sunt femei care se simt teribil de excitate cand partenerii lor se imbraca cu hainele lor si se machiaza, la fel cum sunt si barbati foarte excitati de femei care se imbraca si se comporta ca barbatii. Sexul in travesti este una dintre cele mai bizare fantezii sexuale, caci implica o forma de renuntare la genul propriu si imbratisarea celuilalt gen.

 

Excitare sexuala la vederea parului

 

Nu vorbim de podoaba capilara! Ci de o fantezie intalnita si la femei, si la barbati: resimtirea unei stari de excitare puternica la vederea partenerului care mult par… peste tot. Da! Si in cazul barbatilor! Exista reprezentanti ai sexului tare care se simt excitati cand vad parul crescut pe brate, pe picioare si neepilat de ani in zona pubiana la partenerele lor.

 

Cele mai bizare fantezii sexuale: scatofilia

Scatofilia este descrisa drept o forma de perversitate cu atractie pentru murdarie. La nivel sexual, aceasta se traspune in urina si fecale. Una dintre cele mai bizare fantezii sexuale implica urinatul sau defecatul pe partenerul de cuplu sau, invers, ca acesta sa urineze si/sau sa defecheze pe tine.

 

In ultimul rand, putem aminti de sexul cu copii (pedofilia), sexul cu animale (zoofilia) si de sexul cu cadavrele (necrofilia), dar acestea nu pot fi descrise drept cele mai bizare fantezii sexuale, cacii sunt „parafilii” sau deviatii sexuale condamnabile nu doar moral, ci si penal.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *