Search for content, post, videos

Semnele care arata ca traiesti o dragoste adevarata

Este vorba de o indragosteala de moment sau e iubire adevarata? In frenezia de la inceputul relatiei, dar si pe parcurs ce trece timpul, multe persoane se intreaba daca sentimentele traite sunt suficient de puternice pentru a putea construi o casnicie trainica.

 

Iata principalele 6 semne care arata ca este vorba de dragoste adevarata!

 

1. Orice si oricand cu persoana iubita – unul dintre semnele ca este vorba de dragoste adevarata ceea ce simti consta in nevoia de a face orice si oricand cu persoana iubita, chiar daca nu dormi, nu muncesti, nu mananci.

 

2. Dorinta de contopire – dorinta sexuala merge mana in mana cu latura romantica a relatiei. In momentul in care simti ca-ti doresti, insa, sa fii una cu cealalta persoana, atat fizic, psihic, cat si spiritual, iar orgasmul sexual te transpune practic intr-o alta dimensiune, atunci sentimentele traite vizeaza o iubire cat se poate de profunda.

 

3. Noi impotriva tuturor – in momentul in care simti ca poti infrunta absolut orice impreuna cu persoana iubita, indiferent de probleme si de obstacolele care apar sau ti le pun alti oameni in fata, este clar ca e vorba de o dragoste adevarata.

 

4. Dorinta de a construi – o persoana care-si face planuri de viitor cu partenerul o iubeste cu profunzime, mai cu seama cand e vorba de planuri considerate de termen lung, de la a construi o casa la a planifica o excursie indelungata in cine stie ce colt al lumii la a face planuri pentru cum o sa-si petreaca batranetea impreuna.

 

5. Disponibilitatea de a repara – „luna de miere” s-a incheiat, ati intrat in rutina si simti ca partenerul nu mai este acelasi de care te-ai indragostit nebuneste. Daca, in ciuda tuturor neplacerilor, cauti cai de a remedia situatia, de a te reindragosti de partener, inseamna ca dincolo de fluturasii initial exista o dragoste profunda, trainica.

 

6. Constientizarea si acceptarea diferentelor – doua persoane oarecum incompatibile, cu gusturi diferite si chiar cu stiluri de viata usor diferite care isi accepta diferentele, care – mai mult – le si respecta se iubesc cu adevarat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *