Search for content, post, videos

Cele 5 stadii ale dragostei. Cei mai multi oameni raman blocati la 3

„Se pare ca nu era persoana potrivita pentru mine” este fraza pe care o folosesc multi oameni dupa ce s-au despartit de fostul/a partener/a. Poate ca si tu ai folosit-o macar o data in viata.

Cu toate acestea, multi dintre prietenii vostri credeau ca formati cuplul perfect. La un moment dat, si tu ai crezut acelasi lucru. Multi oameni nu inteleg de ce dragostea adevarata se raceste odata cu trecerea timpului. Problema este ca nu trec prin toate cele 5 stadii ale dragostei, ci raman blocati in cel de-ai treilea.

Iata cele 5 stadii ale dragostei:

  1. Indragostirea

Este atunci cand totul este invaluit in roz, cand hormonii fericirii sunt la nivel ridicat la ambii parteneri. Atunci iti proiectezi toate dorintele sunt legate de partenerul/a ta. El/ea se trasforma in ochii tai in persoana ideala: pur si simplu nu are niciun defect. Ai tendinta de a crede ca este capabila sa-ti indeplineasca orice dorinta si crezi fiecare cuvant pe care il spune. Ai atat de multa incredere in puterea dragostei incat nicio voce sceptica nu te-ar putea face sa te razgandesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *