Search for content, post, videos

Cele 5 semne ale infidelitatii, dezvaluite de un detectiv particular

Lipsa de interes, schimbare programului zilnic si bunavointa excesiva fata de persoanele singura se numara printre semnele care indica faptul ca partenerul insala, potrivit unui detectiv particular cu 36 de ani de experienta in deconspirarea infidelitatii.

 

Britanicul Anthony Smith este detectiv particular de mai bine de 36 de ani, in 2010 devenind vicepresedintele Asociatiei Internationale a Detectivilor Particular. Ei si-a petrecut ani din viata urmarind sotii infideli pe mai multe continente, motiv pentru care este in stare sa miroasa infidelitatea de la distanta.

 

Din experienta lui, el a descoperit ca toti partenerii infideli urmeaza un tipar prin care isi deconspira, de fapt, singuri aventurile amoroase, cel putin in fata unor parteneri care au spirit de observatie si stiu sa citeasca printre randuri.

 

In cei 36 de ani in care a urmarit soti si sotii care inselau, el a descoperit ca sunt cinci semne clare ale infidelitatii.

 

Semnul 1 al infidelitati – pierderea interesului si distantare

 

„Este trasatura cel mai des intalnita in cazuri de infidelitate. Daca simti ca partenerul si-a pierdut interesul fata de tine si fata de relatie, exista riscuri mari ca el sau ea sa calce stramb”, scrie Anthony Smith, in Huffington Post. Acest lucru se intampla mai ales in relatiile de lunga durat sau in casnicii. Nu ai cum sa nu simti distantarea celui iubit.

 

Semnul 2 al infidelitatii – accese de rautate si critica exagerata

 

Putine persoane constientizeaza, de fapt, ca intr-un caz de infidelitate ambii parteneri sufera, motiv pentru care si comportamentul adulterinului se schimba. Acesta este, de regula, macinat de sentimentul de vinovatie si resimte puternic presiunea riscului de a fi prins. Iata de ce partenerul care insala devine tot mai irascibil, are accese subite de rautate fata de cel inselat si arunca cu critici dure, pentru a se absolvi, inconstient, pe sine si a-si gasi scuze pentru aventura amoroasa.

 

Semnul 3 al infidelitatii – schimbari in programul zilnic

 

Daca inainte stiai exact ora la care incepe serviciu si la care isi termina programul de munca, de o perioade incoace constati ca are tot mai multe sedinte prelungite dupa program, iesiri in oras cu sefii sau chiar intalniri de serviciu la 07.00 dimineata. Sunt sanse sa fie toate reale. Dar o data, de doua ori, de trei ori… si asa mai departe, ai tot dreptul sa ai suspiciuni. Detectivul particular Anthony Smith a mai constatat ca partenerii infideli, al caror program de zi cu zi era destul de monoton inainte sa cada in alte asternuturi, incep sa-si ocupe tot mai mult timpul liber cu activitati care nu presupun si prezenta sotiei sau a iubitei: isi fac abonamente la sala, la piscina, spun ca au nevoie sa se relaxeze si ies la o plimbare de unii singuri, teoretic, sau par sa-si dedice tot mai mult timp anumitor hobby-uri pe care le neglijasera de ceva vreme.

 

Semnul 4 al infidelitatii – o grija tot mai mare pentru aspectul fizic

 

Daca constati ca partenerul a devenit tot mai interesat de cum arata, se duce la salon mai des, isi cumpara haine noi si petrece mai mult timp aranjandu-se in baie, inseamna ca vrea sa impresioneze. Cu atat mai mult iti dai seama ca vrea sa impresioneze daca atunci cand se baga langa tine in pat nici nu se sinchiseste sa se spele pe dinti, dar nu pleaca nedichisit de acasa dimineata.

 

Semnul 5 al infidelitatii – bunavointa si politete exagerata pentru sexul opus

 

Persoanele care insala, fara sa-si dea seama, sunt mai binevoitoare si mai politicoase cu persoanele de sex opus, mai ales cu cele celibatare. Involuntar, sunt mai deschisi si mai draguti cu oamenii nou cunoscuti. Ipotetic vorbind, daca sotul, care are o aventura extraconjugala, si sotia ies in oras la o intalnire cu colegii de munca ai oricaruia, sotul adulterin se va arata foarte politicos si saritor femeilor neinsotite din grup.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *