Search for content, post, videos

Cele 5 reguli ale „sexting-ului”. Cum sa trimiti o poza nud perfecta

„Sexting-ul” a devenit din ce in ce mai popular in ultimii cinci ani. Insa, desi pare simplu, flirt-ul prin SMS este mai complicat decat credeai. Iata cateva reguli esentiale pentru a trimite un mesaj-text cu poze compromitatoare.

1. Vezi care sunt unghiurile care te avantajeaza

Fiecare femeie este diferita in felul ei si, cu siguranta, este constienta de calitatile si defectele pe care le are.

Din acest motiv, in momentul in care vrei sa-ti faci o poza sexy, trebuie sa ai grija din ce unghi te pozezi- sa te asiguri ca poza pe care o faci te pune in evidenta. Cel mai important este sa fii increzatoare, dar sa nu exagerezi.

2. Iluminatul este totul

Luminile fluorescente nu au facut pe nimeni sa arate bine, asa ca, o poza sexy in toaleta nu este cea mai buna optiune.

Daca nu esti sigura pe corpul tau, evita lumina fluorescenta. Te sfatuim sa folosesti lumina redusa, in acest caz vei fi mult mai sexy si senzuala.

3. Fa ca totul sa para natural

Nu te stradui prea tare sa faci poza, sau da impresia ca nu te-ai straduit. Indicat ar fi sa para ca erai sexy si apetisanta in momentul in care schimbati mesaje si ti-ai facut o poza rapid.

4. Nu te expune

Pentru un „sexting nud” perfect trebuie sa ai grija ca mica ta escapada sa nu-ti ruineze viitorul. Evita sa-ti pozezi fata, tatuajele sau orice alte semne prin care poti fi recunoscuta.

5. Verifica numarul

Inainte sa expediezi mesajul, asigura-te ca destinatarul este cel vizat. Nu ai vrea ca un mesaj cu subinteles sa ajunga la mama ta, la seful tau sau chiar la fostul.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *