Search for content, post, videos

Cele 3 puncte-cheie care fie intaresc relatia de cuplu, fie o distrug total!

Compatibilitatea partenerilor de cuplu asupra acestor puncte-cheie pot intari relatia sau o pot distruge!

1. Gelozia

Cum priveste fiecare partener gelozia si cat de asemanatori sunt in abordarea acestei potentiale probleme in relatie este esentiala pentru reusita cuplului pe termen lung.

Daca cei doi parteneri sunt (aproximativ) in egala masura de gelosi in relatia de cuplu, atunci vor reusi sa gaseasca un echilibru in aceasta problematica ce, invariabil, apare pe parcursul unei relatii de lunga durata. Daca, insa, un partener este semnificativ mai gelos decat celalalt, atunci – fara doar si poate – vor exista nu doar tensiuni, ci si certuri aprinse care, in timp, erodeaza relatia de cuplu pana la distrugerea ei totala.

2. Comunicare

Cat de sinceri si de deschisi pot fi partenerii unul fata de celalalt in relatia de cuplu este un alt indicator-cheie al bunul trai in doi pe termen lung. A vorbi deschis, fara teama fata de cum ar putea reactiona celalalt, despre tot ceea ce simti si/sau gandesti este poate cea mai mare si mai durabila piatra de temelie a oricarei relatii de cuplu.

Insa, daca partenerii isi „selecteaza” informatiile pe care le dau celuilalt din motive diverse (jena, rusine, teama de reactie, vinovatie, egoism, lipsa de interes, nesimtire), atunci relatia „se va raci” foarte repede.

3. Apetitul sexual

Nu exista un numar ideal de partide de sex de care ar trebui sa se bucure partenerii unui cuplu intr-o luna. Insa, cu mici plusuri si minusuri, amandoi trebuie sa considere satisfacator nivelul contactului intim in relatia de cuplu daca vor sa ramana impreuna pe viata.

Partenerii cu apetituri sexuale foarte diferite nu au sanse de izbanda in relatiile de lunga durata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *