Search for content, post, videos

Cele 13 minciuni pe care le spun toate femeile si ce inseamna de fapt

Femeile au talentul de a minti aproape instinctiv atunci cand vine vorba desre lucrurile pe care ele le considera marunte.

Cu toate acestea, de fiecare data cand mint in acest fel, femeile nu realizeaza ca se supun unei anumite tipologii si tocmai de aceea este usor sa fie deconspirate.

Tocmai de aceea, sociologii si psihologii au decis sa vada care sunt aceste minciuni pe care femeile le spun cel mai frecvent si ce secrete ascund ele de fapt.

 

1. Nu asteptam un apel de la tine. INSEAMNA DE FAT: Fix de asta imi era frica! Eram sigura ca vei face asa ceva!

2. Imi placi, dar nu stiu cand te voi iubi. INSEAMNA DE FAPT: Nu pot avea o relatie cu tine, nici macar sexuala. Nu ma atragi.

3. Daca ar fi sa ma culc cu cineva acum, acela ai fi tu. INSEAMNA DE FAPT: iti dau voie sa faci sex cu mine ca sa pot sa te folosesc pe viitor.

4. Cred ca ar trebui sa impartim responsabilitatile. INSEAMNA DE FAPT: Menajeaza-ma mai mult si lasa-ma sa fac doar ceea ce cred eu ca se cuvine.

5. Abia am realizat cat de mult mi-ar placea acest lucru. INSEAMNA DE FAPT: Lucrul acesta ma plictiseste atat de mult ca nu m-am gandit niciodata la el pana acum.

6. Sexul este distractiv INSEAMNA DE FAPT: Am nevoie crunt sa fac sex. Nu mai rezist!

7. Chiar daca tipul este chel si nu arata bine, cel putin este bogat. Voi duce o viata sigura cu el. INSEAMNA DE FAPT Nu mai am nicio obtiune decat sa ma insor cu un bogatan urat si gras. Asta este, pot desface picioarele in fata oricui, numai sao duc bine.

8. Nu voi deveni posesiva si nu te voi bate la cap. INSEAMNA DE FAPT: Vei trece prin foc si para cu mine! Viata ta nu iti mai apartine!

9. Esti singurul barbat pe care mi l-am dorit vreodata. INSEAMNA DE FAPT: Ma multumesc si cu tine, pana gasesc altceva. Esti destul de dotat in pantaloni dar ai buzunarele goale

 

10. Daca nu ies eu cu el, va gasi pe altcineva. INSEAMNA DE FAPT: Trebuie sa-l bag prima in pat. Voi face sex nebun cu el ca sa nu puna alta mana pe el

 

11. Nu-i nimic in neregula cu tine, cred ca eu am gresit! INSEAMNA DE FAPT: Am facut o tampenie, chiar nu e vina ta, dar o sa te fac sa iti fie mila de mine ca sa ma ierti.

 

12. Ma inteleg mai bine cu socrii decat cu ai mei. INSEAMNA DE FAPT: Nu mi-am suportat niciodata parintii.

 

13. Da, daca vrei sa fim doar prieteni, nu ma deranjeaza. INSEAMNA DE FAPT: Lasa! Va veni vremea cand ma vei dori si nu ma vei avea! Ma voi asigura de asta!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *