Search for content, post, videos

Cele 10 porunci ale primei intalniri cu un barbat

Vremurile s-au schimbat in ultimele decade. Nu ne mai ducem la o intalnire cu intentia exclusiva de a ne casatori.

Unii o facem doar de dragul de-a o face, altii pentru a cunoaste posibili parteneri, altii pentru experienta si altii.. ei bine, de ce sa nu recunoastem, doar pentru a avea parte de putina actiune, fie ca sunt singuri sau casatoriti.

Potrivit statisticilor, nu mai putin de 30% dintre oameni se gandesc deja la sex inca de la prima intalnire. Acestea fiind spuse, ne vom rezuma insa la ceea ce se presupune ca inseamna o iesire in oras cu un barbat si anume cu scopul de a cauta, allege, gasi, un partener viabil pentru o relatie pe termen lung.

Important mi se pare insa faptul ca, desi cautam toata viata un astfel de partener care in fine sa poata devein sotul ideal, nu urmeaza nimeni un cod aparte de reguli pentru intalniri, nu exista cursuri pentru asa ceva si de obicei toate acestea se intampla haotic, le invatam din auzite, din glume, din istoricul celor din jurul nostrum.

Tocmai de aceea am considerat necesar sa intocmim un decalog al intalnirilor amoroase pentru a face lumina in acest caz.

1.Nu intarzia

Am fost retinuta la service, traficul e inebunitor, mi-am ratacit cheile… nici o scuza nu e buna. Arata cat de mult iti pasa de o persoana fiind sincera si evident, punctuala.

Cum sa ai o intalnire romantica acasa

2.Observa-l cum se comporta cu cei din jur

Este cumva badaran? Ii da cumva ordine militare chelneritei? Nu cumva ii cam curg ochii dupa femeia de la masa vecina? Felul cum se comporta spune multe despre un om. Cel mai important lucru este ca iti vei da seama de felul in care se va comporta si cu tine in viitor.

3.Nu discuta despre sex

Nu ma intelege gresit, nu il vei intimida ba chiar se va implica la randu-I intr-o astfel de discutie. Diferenta? Ei bine, vorbind despre sex vei aparea in ochii sai mai mult ca o posibila aventura decat o posibila mama a viitorilor sai copii. Depinde de tine deci ce iti doresti de la el.

4.Nu discuta despre relatiile anterioare

Nimic bun nu poate iesi din asa o discutie. Amintindu-I despre fostul tau iubit nu faci decat sa pari nesigura sau obsedata. Deschide acest subiect daca vrei ca intalnirea sa se incheie mai repede decat in mod normal.

5.Nu bea prea mult

Fiecare are o limita a sa, atunci cand vine vorba despre alcool. Stiu, o prima intalnire iti da fiori, esti stresata si ai impresia ca un paharel te va ajuta sa te deschizi. Ai grija insa, nu depasi limita pe care sunt sigura ca o cunosti.

6.Fii sincera

Si aceasta porunca include in acelasi timp inca una: Fara exagerari. Totul e un joc dar a trisatul nu te va ajuta deloc.

7.Daca nu se ofera sa achite nota, nu te mai deranja

Trebuie ca un barbat sa achite nota inca de la prima intalnire? Raspunsul: barbatii adevarati o fac.

8.Nu da totul din prima

In cazul in care te simti excellent, iti inteleg dorinta de a merge mia departe. NU te grabi insa, lasa lucrurile sa decurga de la sine sit rage linia acolo unde trebuie. Esenta romantismului este in cele din urma nesiguranta. Ofera-i aceasta nesiguranta.

9.E doar o intalnire, simte-te bine

Timpul pierdut, pierdut ramane. Chiar daca ai impresia ca barbatul de langa tine nu iti va fi mai mult decat o simpla cunostinta, bucura-te de seara in oras. Nu ai nimic de pierdut, orele acestea nu le vei recupera altfel.

10.Cavalerismul nu a murit. Asteapta-te la asa ceva

Cavalerismul la barbati nu va fi niciodata demodat. Astfel de barbate exista pretutindeni. Cu toate acestea, nu e o conditie absoluta. Daca nu iti deschide usa, nu inseamna ca nu il poti invata sa o faca. Studiaza-l insa atent sa vezi daca e sau nu material de gentleman.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *