Search for content, post, videos

Cel mai important lucru de care au nevoie femeile sa ajunga la orgasm

Inca te intrebi care este acel lucru esential de care au nevoie femeile pentru a ajunge la orgasm? Cercetatorii au demonstrat ca exista o legatura intre nivelul de intimitate la care femeile ajung alaturi de partenerii lor si usurinta de obtinere a orgasmului.

Dupa ce a studiat indeaproape o recenzie de sociologie care dezvaluia date referitoare la excitarea sexuala si atingerea orgasmului pentru femeile tinere implicate intr-o relatie serioasa sau mai putin serioasa, Justin Lehmiller, cercetator al Departamentului de Psihologie din cadrul Universitatii Harvard, a reusit sa explice legatura dintre orgasmul femeilor si stadiul in care se afla relatia lor.

Orgasmul in afara unei relatii de durata

In urma unui studiu realizat pe un esantion de 13.484 de femei heterosexuale, cercetatorii au descoperit ca incidenta orgasmului in cazul unor activitati sexuale pasagere depinde de numarul de repetitii al acestora cu acelasi partener.

Astfel, doar 32% dintre femei pot avea orgasm la primul contact sexual, 35% daca partida de amor este deja la a doua sau a treia repetare, 40% cele care sunt la al patrulea sau al cincilea contact sexual cu acelasi partener si 51% dupa a sasea intalnire.

Sansele obtinerii orgasmului cresc intr-o relatie stabila

Pe masura ce femeile se implica si isi doresc o relatie cu partenerul lor sexual, sansele ca ele sa aiba orgasm cresc considerabil.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/Y5iutm ) 
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *