Search for content, post, videos

Cel mai bun motiv ca sa faci sex mai des

Dincolo de placerea sexuala si de un somn profund care vine, de regula, dupa sex, mai exista un motiv foarte bun pentru a face cat mai multa dragoste.

 

Beneficiile sexului, mai cu seama ale orgasmului si mai ales in cazul femeilor, sunt deja cunoscute. Insa s-a dovedit ca exista un motiv in plus pentru ca o femeie sa-si mentina viata sexuala cat se poate de activa: sexul poate feri de boli!

 

Femeile care fac sex de mai putin de doua ori pe luna, cu finalizare cu tot, se imbolnavesc mai des decat cele care au orgasme in mod regulat.

 

Femeile care au o viata sexuala activa si ating climaxul au mai mult energie, sunt mai ferite de boli si un tonus psihic mult mai bun.Totodata, reprezentantele sexului frumos sunt puse mai bine la adapost de riscul de depresie. Mai mult, sexul – sau mai bine zis orgasmul – actioneaza ca un analgezic, facand durerile din organism mai suportabile. Activitatea sexuala regulata ajuta si la mentinerea siluetei, in unele cazuri chiar la slabit, dar reuseste sa mentina si sanatatea cardiovasculara. Totodata, sexul potenteaza simturile, putand chiar sa duca la desfundarea nasului, dar reuseste sa si stabilizeze ciclul menstrual neregulat.

 

Totusi, conditia pentru toate acestea este obtinerea orgasmului. De altfel, in mai toate cazurile, pentru ca o femeie sa se bucure de toate beneficiile aduse de sex trebuie sa atinga climaxul, nu sa faca sex de dragul lui, al partenerului, de dragul de a face, pentru ca „trebuie” sau din oricare alte motive.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *