Search for content, post, videos

Cel mai bun motiv ca sa faci sex la prima intalnire

Multe dintre femei, atunci cand merg la prima intalnire cu un nou pretendent, respecta mai mereu regula: “Nu fac sex la prima intalnire”. Se pare ca regula ar trebui incalcata mai des!

 

Femeile care urmeaza cu sfintenie regula “Nu fac sex la prima intalnire” considera ca, daca ar ajunge intre asternuturi cu barbatul, acesta le-ar desconsidera si nu le-ar mai vedea ca “material de iubita”. Preconceptia dateaza de multa vreme, dar se prea poate sa fie desueta in anul 2013.

 

In zilele noastre, tot mai multe persoane considera sexul un factor-cheie pentru succesul relatiei, nu ceva de care sa se fereasca. Pentru acestea, este important sa vada de la bun inceput daca sunt compatibile cu potentialii parteneri de relatie, nu sa astept doua saptamani, o luna sau chiar mai mult, sa investeasca timp si chiar sentimente in relatie, pentru a descoperi la final ca sexul este mai mult decat mediocru si sa le piara tot cheful de celalalt. Persoanele pentru care sexul conteaza prefera sa stie de la bun inceput din ce “aluat” este facut partenerul.

 

Mai mult, cifrele unui sondaj efectuat recent pe o mie de oameni cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani a aratat ca mai bine de jumatate dintre barbati nu desconsidera o femeie care face sex la prima intalnire. Mai exact, 67% din barbati nu-si schimba parerea in rau despre o femeie care s-a culcat cu ei la prima iesire in oras. Pana una alta, niciun barbat matur, cu capul pe umeni nu va spune: “Este sexi, este inteligenta, este grozava si ii place si Game of Thrones. Este insa o problema: am facut sex la prima intalnire”.

 

Pe de alta parte, preconceptia ca barbatul va desconsidera femeia daca aceasta se baga intre asternuturile lui la prima intalnire este larg raspandita in randul femeilor: 87% din femei cred asta!

 

Realitatea este, insa, alta: doar 38% din femei au facut sex la prima iesire cu un barbat, iar procentul invers in cazul barbatilor este de doar 44%. Totusi, 65% din femei au marturisit ca si-ar fi dorit sa se culce cu pretendentii de la prima intalnire, dar s-au abtinut pentru ca le-a fost teama ca ei sa nu-si faca o parere proasta despre ele.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *