Search for content, post, videos

Cel mai bun moment al zilei ca sa faci sex

Teoretic, sexul este placut la absolut orice ora din zi sau din noapte, chiar daca, de regula, are loc seara, inainte de culcare. Cu toate acestea, nivelul hormonal, treburile de zi cu zi si oboseala fac ca nu orice moment al zilei sa fie potrivit pentru sex. Iata de ce!

 

06.00 – 08.00 dimineata

Femeile, cand se trezesc dimineata, nu sunt apte de sex. Temperatura corporala a femeii la trezire este mai scazuta in timp ce in organismul ei exista inca un nivel crescut de melatonina, acel care induce starea de somnolenta. Asadar, sexul, cel putin din punct de vedere fiziologic, este exclus la femei dimineata, dupa trezite. Pe de alta parte, dupa trezire si in primele ore dupa ridicarea din pat, barbatul este la maxima capacitate sexuala, fiind perfect pregatit pentru o partida de sex incendiara. Din pacate, desi sexul dimineata este ideal barbatilor, este nepotrivit femeilor.

 

08.00 – 10.00

In acest interval orar femeile sunt deja trezite si pregatite fizic sa faca sex. Nivelul de energie in organism este la naivel maxim, endorfinele sunt secretate din abundenta, iar femeia a scapat de starea de somnolenta prezenta la trezire. Asadar, este momentul optim pentru femei sa faca sex. Pe de alta parte, nivelul de testosteron la barbati, la nivel maxim dimineata, la trezire, a inceput sa scada si sa reintre in normal, motiv pentru care barbatii nu se dau in vant dupa sex in acest interval orar. Asta nu inseamna, insa, ca nu pot fi convinsi cu usurinta de femei.

 

12.00 – 14.00

Imediat dupa pranz, femeile se concentreaza pe treburile de zi cu zi, mai cu seama, pe munca, motiv pentru care numai la sex nu le sta capul. Pe de alta parte, in acest interval orar barbatii sunt foarte deschisi la o partida de sex rapida, la o mica desfatare de pranz.

 

14.00 – 16.00

In acest interval de timp sistemul reproducator al femeii functioneaza la capacitate maxima, in timp ce lichidul seminal al barbatului este la nivel maxim in jurul orei 16.00. Acest factori biologici fac ca sexul intre ora 14.00 si ora 16.00 sa fie ravnit atat de femei, cat si de barbati. Atentie insa! Tot in acest interval de timp o femeie ramane cu o mai mare usurinta insarcinata, motiv pentru care cuplurile care nu-si doresc un copil in prezent trebuie sa se protejeze.

 

16.00 – 20.00

Inainte de toate, in acest interval orar, este timpul cinei. Asadar, de regula, femeile si barbatii opteaza mai intai pentru cina si abia mai apoi, spre ora 20.00, daca au chef, se inhama la o partida de sex. Oricum, intre ora 16.00 si ora 20.00 in fata apetitului sexual primeaza, de regula, pofta de mancare.

 

20.00 – 22.00

Iata orele intre care femeile abia asteapta sa faca sex si sunt dispuse chiar sa initieze partidele. Pe de alta parte, barbatii sunt mai relaxati, deseori chiar obositi, iar nivelul de testosteron este la nivel minim, spre deosebire de dimineata. Asadar, daca nu au dus lipsa de sex in zilele premergatoare, barbatii ar putea spune “pas” daca nu ar interveni factorii emotionali care tin de relatia de cuplu. Desi nivelul de testosteron al barbatului este la nivel mic, placerea sexuala proprie si dorinta de a-si satisface partenera ii determina pe multi barbati sa se arate apti pentru sex si in acest interval de timp, atat de potrivit pentru sex in cazul femeii.

 

22.00 – 00.00 noaptea
Starea de somnolenta indusa de crestera nivelului de melatonina din corp face ca ambii parteneri sa fie mai molcomi, mai relaxati, motiv pentru care sunt slabe sanse sa se angajeze la o partida de sex frenetica. Acesta este intervalul de timp potrivit momentelor de tandrete, de intimitate, care se pot lasa si cu sex. Partida nu va fi, insa, frenetica, ci partenerii facand mai degraba dragoste decat pur sex.  

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!Veti gasi mereu oferta noastra!Opriti-va acum si incepeti!Nu este necesara nici un fel de experienta! O ferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala!Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Pentru detalii trimiteti textul „Info” la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *